Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
LaYa je napisao:
Ćao Debi
Ma eto, samo se javnem, ne znam da pišem na ovim temam. Pa da ne ispadne da nešto kuliram, drago mi je uvak da vas vidim tako raspričane i raspoložene. Ja po neku pesmicu i to je to.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
Ma eto, samo se javnem, ne znam da pišem na ovim temam. Pa da ne ispadne da nešto kuliram, drago mi je uvak da vas vidim tako raspričane i raspoložene. Ja po neku pesmicu i to je to.
E ti reknem,od tebe ja vise i ne ocekujem,sem pozdrava,posebno ne neko zezanje,znam da uems al neces Nije bitan razlog U par navrata si pisao onako malo sa podjebavanjem pa ko prepozna,prepozna
LaYa je napisao:
debilko je napisao:
LaYa je napisao:
Ćao Debi
E ti reknem,od tebe ja vise i ne ocekujem,sem pozdrava,posebno ne neko zezanje,znam da uems al neces Nije bitan razlog U par navrata si pisao onako malo sa podjebavanjem pa ko prepozna,prepozna
Nikad Lajka, to je greška veruj. Bar to nikad ne radim, šta ti je. Pogrešno protumačeno, nego me bila ona modovska obaveza ubila, a lepo sam govorio da ne mogu sa tim da izađem na kraj, prosto me ubilo.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
Jes vala,otvorio si more tema koje nekako nemaju prodju malo sam prelistavala...ona baba sera je trebala da ide u pricaonicu,jel i to mu dodje kao kafana ono u lavabo,takodje na neke igrice one muzicke,sta ce ti toliko ono o grupama ok kako srolati joint? msm...tema kao tema,nije joj mesto tu,naucice deca u 15oj vec,nece ni stici dovde i tako...
Kako pogresno protumaceno,onaj avatar,potpis,spominjenaje necega cemu nije mesto ovde...jer veruj,da i medju nama ima onih koji su to prosli i u bilo kakvom kontekstu pominjanje je ruzno
Ej, pa to nije podjebavanje ona. To je ceo moj forumski opus breeeee. Ok, za avatar mi niko do sada nije prigovorio. Što se tiče tema, svaka je podložna brisanju, Tako sam došao od početka, moj izbog i način zezanja je takav. Znači suprotan koceptu foruma, ok. Sad ima modova, neka obrišu sve. Nije problem zaista.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 106 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu