Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa to mi je sestra kao rodjena svugde idemo zajedno kako da ne upozna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Jel i prvi muvao istu sestru... Ako jeste...e onda je problem...ali sa njom...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
MeGi je napisao: pa to mi je sestra kao rodjena svugde idemo zajedno kako da ne upozna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma to 'ko rođena' zaebi...nije ti rođena...i ja sam imala jednu takvu...uvijek joj se dopadali dečki od rodica... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ок смешна сам признајем мешам се тамо ди ми место није и ту јеси у праву! у сваком случају ако ти се таква ситуација деси и трећи пут поразмисли каква ти је та сестра јер док мачка реп не дигне.... пословицу знаш и сама
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma nema te veze sa sestrom,nije se ona sa njim cula niti vidjala vidla ga jednom u zivotu i to na kratko Nego supak, 100% ne zna lepo reci iskreno da od nas nece biti nista pa eto na taj nacin da pokaze da ja shvatim i da mu se ne javljam sve bi bilo ok,da mi se ovo ne desava drugi put u zivotu Kakav osjecaj kako li je ljudima koji dozivljavaju gore stvari u zivotu ne zelim ni da zamislim a i nikad saznam:((((((((
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: Ma nema te veze sa sestrom,nije se ona sa njim cula niti vidjala vidla ga jednom u zivotu i to na kratko Nego supak, 100% ne zna lepo reci iskreno da od nas nece biti nista pa eto na taj nacin da pokaze da ja shvatim i da mu se ne javljam sve bi bilo ok,da mi se ovo ne desava drugi put u zivotu Kakav osjecaj kako li je ljudima koji dozivljavaju gore stvari u zivotu ne zelim ni da zamislim a i nikad saznam:(((((((( ŠUPAK ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) VOLIM TU REČ
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mojne dobro vece ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
dobro vece, hoćeš ti Iskra da me šetaš ?
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ne mogu bole me noge ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|