Autoru |
Poruka |
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Senka je napisao: Mačak mi je noćas pravio društvo...zajedno sa Naopačkim... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) ...i sad ces okotiti 6 malih matjitja i to naopacke..  ...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46092
|
siN bRutaL je napisao: Senka je napisao: Mačak mi je noćas pravio društvo...zajedno sa Naopačkim... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif) ...i sad ces okotiti 6 malih matjitja i to naopacke..  ... Izgubio si smisao za humor... ![[ququ11.gif] [ququ11.gif]](./images/smilies/ququ11.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
vuja kojic je napisao: MeGi je napisao: Primedba na Senku Stvarno nisi fer, a kada se trebao paparazzo lov postavit (gdje se spominju forumasi koji nisu ovdje i neke njihove price privatne, njihov zivot, medjusobna ogovaranja) to nisi cenzurisala ne branim ja nikog , zabole me bas , ali moram reci da to nije fer! Naravno to je ostavljeno samo da bi se opet zapocela neka svadja i u nadi da ce neki forumasi opet se vratiti i svadjati se. Nije tesko citati taj bukvar! Ljuti se koliko hoces Senka ali ja mislim da sam upravu i da,megi je ovde u drugom pasusu sve rekla ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) MeGi je napisao: Vuja Kojic ko je Vama dao pravo glasa je l vi ovdje dolazite da se druzite zabavljate na pozitivan nacin? Rekla bih NE Cini mi se da samo dolazite kada je neka aj nazovi frka ili neka provokacija E takvima ne treba dati pravo glasa vec da dignu dva prsta akoz ele nesto reci!!!!
E da tvoj potpis govori sve OSTAVI SE DANE I MARE, idi bre na forume koje zelis ali ne provociraj
P.S. SENKA NEMOJ DA SI ME BRISALA MAJKE MI CU SE NALJUTITI NITI PREBACIVALA NA DRUGE TEME  znači ja isterao zeca[/quote] vuja kojic je napisao: nije ni pitt za ban ako ćemo pravo,ima ovde i goerih MeGi je napisao: Ko to Vuja, imas pravo glasa ajde reci zivota ti a moras i razlog navesti? A mislis li da si ti za ban?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: banovao bih:tebe,iskru,molenu,juliju,caneta,trileta,TW....smarači ste Covjece to je tvoj razlog???? ja cesto sebe smaram pa opet se ne bih banovala A tebe smara kad ti se kaze istina, PRIZNAJ VUUUUJO NE BUDI MUUUJOOO ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) MeGi je napisao: Oleg plus minus je posle nerviranja za smirivanje zivaca.
Vuja Kojic vidis ja tebi nisam navela ralog da si smarac, niti bih ja tebe ban nego covjece nauci se pameti zasto dolazis na forum kad je frka i samo da bi provociraao, da ne kazem -palio vatru ti meni ne smetas, samo sam to primjetila kod tebe....a ti neces da priznas da je to istina! Bio si ok na pocetku kada si se pozitivno salio, ali nesto ti se odjednom desilo... Molena je napisao: u jbt nasao se najveci smarac da nesto prica hahahahah haj Jagodinac razguli....dizi taj dalekovod i oko struje se backaj..i nisi ni za sta drugo ....u jbm ti zivot i forum na kojem si ti doktor hahahah.
Nego isprika za novine....bljak, to je moj komentar. Pitta ne treba banovati...pa cak ni ovog mazluma iznad...nije ni on za ban, za njega je fizicki rad i kopanje kanala, to mu nekako odgovara uz facu i karakter.... Nikoga ja ne bih ban..mozda Senku samo malo jer se pravi grbava. Novine su bil enesto odlicno na forumu...i za cenzuru joj je vjerovatno neko drugi rekao, niej se ona toga sama sjetila..ali haj. MeGi je napisao: vuja kojic je napisao: ko je ova zelena što je me juri odavde ? Eh da si bar Palmina skola ovaj forum bi rascvetao za jedan dan a ti mucak ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Ajde kad te molim odgovori mi na pitanja
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vuja kojic je napisao: eto,jel vidite kako znate biti zanimljive kad vam se da povod Molena je napisao: MeGi je napisao: Ne mogu te razumeti ali ama bas nikako jos covjek ono imas godina a tako razmisljas idi bre pomozi zeni oko dzema, ajvara umjesto sto dodjes provocirat ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
VUJA JA MISLIM DA TI TREBA DA SE IZVINIS
HOCES LI SAD ILI ODMAH?
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
gde ti je ono sa paprikom i jezikom
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
de ba Megi..glupe mu fore nije mi zanimljiv ni za svadje...ne bih ja takve ni kao otirac pred vrata stavila.. ishabano, istroseno...zastarjelo biiiiiiiiiiiiiip
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
vuja kojic je napisao: hteo bih sponzoruši pred penzijom da kažem da ne gubi vreme na forumu već koristi pametno ove dane,biološki sat neumitno otkucava Vujo citas li ti sebe IZVINI SE zbog ovako ruznih rijeci jbt iz tebe stvarno zloba izlazi
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
izvinjavam se ostalim forumašima i gostima što su morali čitati ovo !
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|