Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
e da, da se uozbiljimo malo, nema smisla, deca gledaju
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: e da ga **bem .....ne cuje baka sinko ahahahahahah cekaj da stavim ocale Jel mene Niki,,,hihihih  kazem da ne cujem , nemam naocale
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Trile je napisao: a tako, Pita i OkanaNikita su u svaleraciji nekoj mnogo ti gledas sreco crtace , a znas da su to namenjeni deci do uzrasta do 10 godina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
moreeeee di pesma, piče i tako to pa jel ovo kafana il nije a di je konobarica ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Nikita je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nikita je napisao: e da ga **bem .....ne cuje baka sinko ahahahahahah cekaj da stavim ocale Jel mene Niki,,,hihihih  kazem da ne cujem , nemam naocale Ma vidi se i bez cvika,,,,
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
sta znam NikiTiki, Pita navalio ko zec na kupus
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Trile je napisao: e da, da se uozbiljimo malo, nema smisla, deca gledaju Еееее Тришо, деца се не замајавају форумима. Деца нешто раде! Мислим, "слушају плоче", "раде заједно домаћи" и сл. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mo to nesto poslovno,,hahahahah
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
muzika, da prvo za Sjajnu, gde je ..?
kaze nesto za prozore i hladno joj
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
 narucivajte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|