Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne avatar hahahah  .. ide mi na zivce taj njen bijeli sal oko vrata..ne mogu ti objasniti koliko me nervira 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Senka mi dala da taj stavim, kaže da moram da imam avatar
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Onako govoreci i gledajuci, ovo je generalno jedan jako dosadan forum. I bez obzira koliko on nama bio drag ili mrzak, koliko mi visili na njemu ili ne....nepobitna cinjenica je da je dosadan, neinovativan od strane onih koji ga vode, a koji su najzasluzniji za taj dio, bez novih clanova, bez mogucnosti pronalska istog na pretrazivacu....ono, kad sagledas fakat je dosadan. Nije ovo prvi put da je dosadan....ali sve kontas, e dobro...oni koji trebaju ce nesto napraviti, ubaciti nas u google, dovesti nove clanove,potruditi se da mjesto naprave zivljim, pisati sa forumasima na forumu, a ne visiti i kukati samo kako niko nista ne poduzima a njih guzica zabolila od poduzimanja... ovo je ono...nesto da kazem...a ja nikada bezveze ne pricam iako sam na dosadnom forumu.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Moram rci da Molena moze pista ceo dan! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Да ли се икада упиташ, шта је изнутра? У човеку. Док га посматраш задовољног. Можда унутра вришти. Јеца. Умире. Можда је чак и мртав. Можда је у њему пакао. Али он се церека. Смешка и живи.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ko bi uopšte čitao ono što pišem? Koga bi to interesovalo? Ne bi da tupim u prazno. Zato ću ćutati
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
*Twilight* je napisao: Ko bi uopšte čitao ono što pišem? Koga bi to interesovalo? Ne bi da tupim u prazno. Zato ću ćutati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ti? ma progovorila bi na dupe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Jelenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ajde tamo molim te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
necemo da se kupamo!!! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Just je napisao: *Twilight* je napisao: Ko bi uopšte čitao ono što pišem? Koga bi to interesovalo? Ne bi da tupim u prazno. Zato ću ćutati ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ti? ma progovorila bi na dupe ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Pa znaš šta vremena se menjaju kao i ljudi eto tako i ja se promenila za ovo vreme koje te nema. Najviše vremena provodim ćuteći i tek kad imam šta bitno ja kažem kao npr. Volim te Jeleno i mnogo si falila!
|
|
|
|
|
|