|
Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nije ta rec "po malo gej"  teca je po malo gej jer ima on obicaj da na perfidan nacin provuce nesto sto ne bi trebalo da provuce. Naravno to "gej" mu je karakterna osobina a ne sex opredeljenje  Ja sam osoba koja ne mari mnogo za nacionalnu pripadnost, jer na svim stranama sveta se ljudi dele na dobre i lose a ne po tome koje su vere i kojem narodu pripadaju. Bar ih ja tako delim. Kao sto ni zene ne delim lepe i manje lepe vec na one koje imaju "ono nesto" i na one koje to nemaju  i kada vidim pitta koji je inace prvo bio registrovan kao "bradpresto piit"  pa su mu ispravili u "bradpresto pitt" pokusava da bude maliciozan a ispada limitiran, nije mi pravo. Ne zbog njegovih pokusaja vec zbog toga sto je ubedjen da forumasi to nece primetiti. ne ume da postuje forumase koji to odlicno primecuju ali nece da se upuste u raspravu jer je ovo forum zabavnog karaktera, mesto gde bi svi trebalo da budemo opusteni, korektni, jer je malo ovakvih mesta cak i u virtualnom svetu.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
casual je napisao: само ти опуштено мене цитирај и добацуј са балкона сачекуШу ћу ти направим ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
GiGi je napisao: Ne razumijem Casuala danas...točnije zašto je riječ horde za njega pomalo gej... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) Svatko tko je čitao engleske pisce 19. stoljeća (Dickens, Bronte...) zna da je izvorno značenje riječi "gay" dražestan, ljubak, lijep... Tako da se slažem sa mojom Riječankom, horde se nikako ne mogu nazvati gej, čak ni pomalo. Cas je možda mislio na termin "ped*rski", al' je htio ispasti fin. ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
htela sam malo piskarati, ali me prosla volja
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
dotore, ako si mislio na sestre Bronte, nisam ih citao naravno  Dickensa jesam, Olivera naravno, ali tumacenje termina gej nisam video I ne moze se ispasti fin. Ili jesi ili nisi.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: htela sam malo piskarati, ali me prosla volja takoDZe ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
casual je napisao: dotore, ako si mislio na sestre Bronte, nisam ih citao naravno  Dickensa jesam, Olivera naravno, ali tumacenje termina gej nisam video I ne moze se ispasti fin. Ili jesi ili nisi. Ma priznaj, htio si ispasti fin.  Dickens na svakoj drugoj stranici (ako čitaš na izvornom engleskom) spominje riječ "gay", ostane čovjek pomalo u čudu što se to toliko spominje. Pa se onda i pogleda značenje, a neke stvari postanu jasnije. 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ne citam na engleskom, moje poznavanje engleskog je na nivou osnovnog. Sve sto mi treba u vezi posla a to su oni tehnicki izrazi za koje zaista nemam kapacitet, tumaci i prevodi sekretarica. A mnogo sam se puta zapitao, i sebe i druge, zasto bi se na engleskom dopisivao sa rumunskom, ukrajinskom i ruskom inspekcijom, granicom, spedicijom... Ali tako je kako je. Cuj na izvornom engleskom jeziku da citam Dickensa koga i Englezi slabo kapiraju  nego moram da kazem da je danas derbi, prvi navijaci vec prolaze kroz moju ulicu veselo je nekako  Nadam se pobedi, a ako moj Partizan ne pobedi nema veze, pobedice neki drugi put.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma baaas Nemam nista pametnije u zivotu nego da citam tamo nekog DIKensa ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne moras ni citati Dickensa da bi znao da rijec ''gay'' ipak zvuci pomalo drazestan, ljubak, lijep, pi*kast...ne kaze se bezveze kad komentiras nekog lika sa zenskim hormonima ili tako obucenog, da je pomalo gejast, zenskast, drazenstan u pm...peder je karakterna osobina, neko je pedercina jer je supak ( fuj kako se izrazavam, ali kako drugacije da docaram  ) i agresivan je i nasilan i kazes za nekog da je peder kad te naljuti,pedrcina kad je kukavica i napravi nesto lose...itd. Gay je mekse....dosta mekse i ne ide uz horde nikako.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 29 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|