Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
GiGi je napisao: Nikita, dijelim tvoje mišljenje! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) tebe niko nije spomenuo
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma Ophi...ja da doznam da je netko od ljudi s kojima komuniciram ovdje pod još nekim nickom...vjerujem da bih prestala komunicirati s tom osobom...ne razumijem potrebu pojedinaca da imaju 5 klonova! ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Mojne je napisao: GiGi je napisao: Nikita, dijelim tvoje mišljenje! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) tebe niko nije spomenuo Ni tebe pa se javiš gdje trebaš i ne trebaš! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Meni su rekli (a i negde na Forumu piše) da se klonovi uklanjaju čim budu prepoznati kao takvi; naravno da je nekorektno.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Lako što piše...ne postupa se tako... Pišu i neka pravila ponašanja pa se opako krše ovdje... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
Hajde mala, ne budi gunđalo- dobićeš bore pre vremena.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam boss, a i nick mi je Boss tako da... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ophisaurus je napisao: Hajde mala, ne budi gunđalo- dobićeš bore pre vremena. Nisam gunđalo...samo se ne osjećam lijepo kad su pojedini ljudi prisutni na forumu...zapravo, nije stvar u njima, već u njihovu ponašanju... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

|
GiGi je napisao: Ophisaurus je napisao: Hajde mala, ne budi gunđalo- dobićeš bore pre vremena. Nisam gunđalo...samo se ne osjećam lijepo kad su pojedini ljudi prisutni na forumu...zapravo, nije stvar u njima, već u njihovu ponašanju... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Toga ima svuda devojko. Računaj da ćeš se s time susretati narednih nekoliko decenija 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Računam, računam...uostalom, tko mi kriv...ako mi se ne sviđa, ne moram ni doći...jel tako? Pa tako je! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|