Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
snijeg nije garant labudovi nisu neeema teorije
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Nervira me ovde na forumu nesto ... radim s " misterioznim kolegama" vise se nista ovde ne zna ... ko je ko , samo se navodi onako okolo kao znamo se, video/la sam te (iz daleka, u autobusu ,u snu ) e jbg ako ja moram da nagadjam , onda necu! Ne volim rebuse nikad i nisam volela , ali postoji ipak osnovna kultura u ovom ebenom zivotu , ako nekog poznajes javis se na pp ako vec neces javno. "ej ludaco ja sam taj i taj kurajber neki " ..... Nemam nameru da nagadjam ko se krija iza surnaest nikova ovde ... eto rekla sam i neka sam !!!
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Nikita jesi plahnula mindžu na moru ?
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
a bas tebi cu o tome da se ispovedam .... ajde zaobidji me , nisi ti moj faktor cak ni kao krema za suncanje ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Niki, ko je tebe naljutio?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nikita, dijelim tvoje mišljenje! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Nije niko ... samo ovde nikad se nista ne menja , nazalost ... kad vec spominjem "kolege" znaci da ni na kraj pameti mi nije da nagadjam s kim saradjujem ... ja se ne krijem nikad , jer nemam zasto , svi mogu da znaju a i znaju ko sam .... samo toliko Opusteno , ja sam veoma mirna osoba po prirodi Gigi tacno znas znas o cemu pricam curo ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ova ženska solidarnost mi je sumnjiva