Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ovde se mnooooogo pr............a ovih dana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ne zelim cuti "Anja" naradnih milion godina
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Anja je napisao: Ne zelim cuti "Anja" naradnih milion godina Zašto?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mrsko mi izlaziti bilo gdje iz kuce...divno mi je ovako
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kako ima bolesnih ljudi...pa oni nadju opravdanje za ovo ubijanje nevinih u Gazi...I citajuci te ljude cini se da oni milion posto vjeruju u ono sto pisu...opravdavaju i kazu, cilj opravdava sredstva. Zao mi je mnogo one djece....jakkoooooooo A onaj konj Obama trazi hitno oslobadjanje Izraelskog vojnika...jel moguce!?  ..jednog vojnika naspram stotine djecice...majku vam naopako moralnu svima pomenem.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Anja je napisao: Ne zelim cuti "Anja" naradnih milion godina Anja, kako si? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Ophisaurus je napisao: Anja je napisao: Ne zelim cuti "Anja" naradnih milion godina Anja, kako si? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poslednji put menjao Anja dana 03 Avg 2014, 23:47, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: Kako ima bolesnih ljudi...pa oni nadju opravdanje za ovo ubijanje nevinih u Gazi...I citajuci te ljude cini se da oni milion posto vjeruju u ono sto pisu...opravdavaju i kazu, cilj opravdava sredstva. Zao mi je mnogo one djece....jakkoooooooo A onaj konj Obama trazi hitno oslobadjanje Izraelskog vojnika...jel moguce!?  ..jednog vojnika naspram stotine djecice...majku vam naopako moralnu svima pomenem. oni to rade od 48-e godine kada su usli na teritoriju Palestine i proglasili drzavu Izrael. fasistoidna nacija koja je ubedila ceo svet kako su oni u stvari stradalnici a u stvari su vladari sveta. Preko USA vladaju celim svetom.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Malo sam otišla na atribute,pa sam pogledala dve tri strane unazad samo text,nigde slika Koji nisam ni čitala,moram da priznam A onda sam se zapitala Ma šta to sve mene briga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jedna slika na dan, dosta je