|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Racunajte da sam mrtva ne postojimmeni je sve jedno Dosta smo se drndali i previše
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...poceli priatelji..odo da gledam..  ...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mnogo nekih tripova na forumu majke mi evo citam i cudom se cudim....sta vam je ljudi sve nesto kao ignoriranje, folovi golovi avioni kamioni..ovo ono svasta
nego jos nesto da kazem....Laki sunce ti poljubim :* gdje si ti u sljivik ti upadnem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
и то транспарентно 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
joj Vuki to sam neki dan procitala na fb i nasmijala se pravo  i ja taman planiram novi usisivac da kupim i oni sa kesom ne dolaze u obzir, aaaa ne ne...ja znam sta su 50 nijansi sive..sta citala, studirala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
знаш шта, никад али никад се нисам покајала што купих неку књигу, знаш оно, увек се нађе нешто у тим написаним редовима интрестинг, АЛИ, те Сиве нијансе и онај Код, па јбте, боље да сам пољски вц рибала но трошила време (које ми се никад неће вратити) на ресавца Брауна и тај "ванила секс"!!! питам се сад баш, зар су људи заборавели шта је ***ачина како у ону Г тачку тако у у мозак па им треба нека исфрустирана жемска да их научи ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) (е овом дојму никако да се отргнем ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
I ne samo isfrustrirana....nego cak i nevina !  Slusaj, ja knjigu nisam kupila, dobila je na citanje i procitala sam je....Ne mogu reci da me na pocetku nije zaintrigriralo, gutala sam je, ali prvi njen sex i ona ima vulkanski orgazam..msm wtf!!..pa nismo ovce pa da gutamo svakakve gluposti. I ok, poslije citam i cekam sta ce se desiti osim sexa kojeg prakticiraju svakodnevno nekoliko puta na milion nacina i na milion mjesta... Ne mogu slagati i da nisam bila nalozena :crvenim se: , pogotovu na pocetku kada sam je tek pocela citati, pa jos ono dok oni jedno drugo istrazuju..Poslije je bilo, hajde zavrsite i to pa da vidim sta ce se poslije desiti. Ne znam...knjiga je takav marketing dobar imala, ali generalno osim toga nista posebno. Vidim i trailer za film je izasao...mozda ce to biti jedan od rijetkih filmova boljih od knjige...nadam se.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da, bas cu ovo da citam
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 68 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|