Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Naopak je napisao: ne mogu da verujem da neko moze da menja raspolozenje iz dana u dan kao SHE....ovakovog namcora ja u zivotu nisam video Sta god neko nesto kaze...odmah paranoja da zeli sa njom da se svadja jbt... Ne volim pametnjakovice Ako si već doneo zaključak Molim te oslobodi me doskocica Ja se tebi sigurno neću obratiti The end
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
SHE je napisao: Anja je napisao: SHE je napisao: Stalno mi kradu upaljace Ja imam 2-3 komada,a jutros sam imala jedan. Jel me to peckas da se svadjam Ahaha Mogu ja i bez toga Ne,a zasto bih to radila? Kada si napisala post,otvorim ranac da uzmem cigarete I vidim nepoznate upaljace. Nije mi namera nikoga da peckam,a najmanje da se svadjam. Jeste da postoje ljudi na forumu kojima bih vrlo rado sasula bujicu reci,ali necu.Nisu vredni.Dovoljno je sto ih ignorisem.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
nije dovoljno meni, moras jos..mshmislit
aj sta ste napali jadnu moju Shikicu, nije ona kriva evo Shikaro ja cu da te cuvam i branim od ovih nasrtaja na tvoj lik i delo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
SHE je napisao: Naopak je napisao: ne mogu da verujem da neko moze da menja raspolozenje iz dana u dan kao SHE....ovakovog namcora ja u zivotu nisam video Sta god neko nesto kaze...odmah paranoja da zeli sa njom da se svadja jbt... Ne volim pametnjakovice Ako si već doneo zaključak Molim te oslobodi me doskocica Ja se tebi sigurno neću obratiti The end pa shvatam da svako ima zutu minutu, ali ti ga pretera i to sto se meni ne obracas nema veze tvoje pisanje i tvoj inat mi smeta.Obracaas se nekom drugom...bas onako kako ne treba.Sve tebe neko pecka i svadja se sa tobom...zar ne mislis da trebas da stanes na loptu malo?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Naopak je napisao: SHE je napisao: Naopak je napisao: ne mogu da verujem da neko moze da menja raspolozenje iz dana u dan kao SHE....ovakovog namcora ja u zivotu nisam video Sta god neko nesto kaze...odmah paranoja da zeli sa njom da se svadja jbt... Ne volim pametnjakovice Ako si već doneo zaključak Molim te oslobodi me doskocica Ja se tebi sigurno neću obratiti The end pa shvatam da svako ima zutu minutu, ali ti ga pretera i to sto se meni ne obracas nema veze tvoje pisanje i tvoj inat mi smeta.Obracaas se nekom drugom...bas onako kako ne treba.Sve tebe neko pecka i svadja se sa tobom...zar ne mislis da trebas da stanes na loptu malo? A šta to tebe boli uvce? Ma baš me i ne zanima
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
SHE je napisao: Naopak je napisao: SHE je napisao: Naopak je napisao: ne mogu da verujem da neko moze da menja raspolozenje iz dana u dan kao SHE....ovakovog namcora ja u zivotu nisam video Sta god neko nesto kaze...odmah paranoja da zeli sa njom da se svadja jbt... Ne volim pametnjakovice Ako si već doneo zaključak Molim te oslobodi me doskocica Ja se tebi sigurno neću obratiti The end pa shvatam da svako ima zutu minutu, ali ti ga pretera i to sto se meni ne obracas nema veze tvoje pisanje i tvoj inat mi smeta.Obracaas se nekom drugom...bas onako kako ne treba.Sve tebe neko pecka i svadja se sa tobom...zar ne mislis da trebas da stanes na loptu malo? A šta to tebe boli uvce? Ma baš me i ne zanima pa namcor si nevidjeni i sta te briga sto mene boli uvce.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
naravno, al prestani da namcorises
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Englezi su narod sa poremecenim mentalnim sklopom,Grci su aljkavi za medalju,a Francuzi su genetski modifikovani-idioti. Trenutno u njih gledam,nadje se I poneki feminizirano-nakaradni Japanac.Tuga....
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
|