Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
kako me je samo mala sitnica usrecila simpatija mi lajkovala sliku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
megi ti si beznadezan slucaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
zasto?
imam pravo da kazem da sam srecna
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Just je napisao: Pojela sam tri palačinke ...sad me malo grize savjest  ma daaaajjjjj ja sam mislila da ti je savjest ostala u drugom mjesecu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
e nemoj da ti ja kvarim srecu uzivaj
Ovako... Tw i cane su najlosiji karakteri koje sam upoznala sa neta...dakle oprez
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
svasta
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e svasta She.... tebi kad covjek ide niz dlaku dobro je i nisi fer sto ovako pises i prozivas neke ljude s kojima si do jucer kave pila i ruckove jela i na telefonu visila... sve i da mislis tako, to treba za sebe da zadrzis..to bi bila odlika mudrog i pametnog covjeka svasta s tobom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
cim neko ne obraca paznju na nju ona pukne koji djavo i upoznajes ljude sa neta ako ces ih cas pljuvati cas lizati dobro Julia kaze, pises kao da imas 13 godina , ma ni tolko
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel ovo tema otvorite dusu? Aaa,jeste! pa ja rekla sta imam  Mozda tebi moli ovo zvuci kao neki seljacizam,ali ja sam mu gledala u oci(seljacizam) hahaha jela silne ruckove(upisacu se) i ispijala kafe,lezala na telefonu i ne kukam da mi bilo skupo...sve su to sitnice,pa mi nije jasno sta te tu zulja? Ono kad kazes iskreno u sta si ubedjen za nekoga?! 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemam pojma o cemu pricas....o kakvim sitnicama i cijenama ja tebi govorim o onome sto nema cijenu karakteru ocito da ga tebi nedostaje, jer ne bi tako pisala o tim ljudim po forumu.
|
|
|
|
|
|