Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
 juce je odlikovan za narocite zasluge. nekoliko puta sam pricao sa njim, genijalac je matori ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) otac i deda su mu takodje bili cuvari groblja. Inace, on cuva i grobove Nemaca, Francuza, Austrijanaca... Nekoliko sam puta bio na Zejtinliku i stanem izmedju krstova onolikih i cutim. i uvek mi suze krenu. Citiraj: Njega svi znaju kao čuvara Zejtinlika: Đorđe Mihailović odlikovan ordenom srpske zastave. Reč je o odlikovanju za naročite zasluge u očuvanju kulturnog i istorijskog nasleđa Srbije, kao i za razvijanje i učvršćivanje saradnje i prijateljskih odnosa Srbije i Grčke.
Antić je, prilikom uručivanja odlikovanja, rekao da je predsednik Srbije na 100. godišnjicu izbijanja Prvog svetskog rata odlikovao visokim srpskim ordenom čoveka, koji i sam predstavlja simbol srpskog vojničkog večnog počivališta, junaka Velikog rata srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku.
Đorđe Mihailović je i sam živi spomenik među zejtinličkim spomenicima... istorija i arhiva tog našeg svetilišta, rekao je Antić, poželevši vremešnom čuvaru srpskog groblja da živi još dugo godina. Mihailović se, vidno potresen, zahvalio na ukazanom poštovanju. Jedno veliko hvala zato što se ne zaboravlja i što se pamti, rekao je Mihailović.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
na groblju je smirujuca situacija, njegova dugovecnost lezi u tome da vidi sta ti je covek baterija ili zigica, pre i posle mrak
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nemam ni jednu cigaretu,ne znam gde je mouse od laptopa,ne znam gde je prva prodavnica...ali nesto znam,sigurno.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
bolje mackice pisite o svojim godishtima
valjamo se upoznati :}
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Pun mi je Kkk raznih sinova brutalnih,Mojneta,Trileta,megica,senki I još nekih jakih štihova
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Volim čitati šta Mojne piše 
|
|
SHE
|
|

rang

|
E ja sam slikala moj tekst Pa ti vidi Ahaha
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Senka je napisao: Volim čitati šta Mojne piše  ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: Senka je napisao: Volim čitati šta Mojne piše  ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) Vidi molim te kakav je on šupak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|