Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Zašto nećeš da priznaš da ti je Trilence tiha patnja? zato sto to nije istina,a ja ovde pisem ipak istinu i samo istinu i zasto mu ti tepas?Tako si mu ti tepala onu nezaboravnu noć ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) wuki kad bi ja pamtila sta su sve meni tepali nekih noci pa i ti,bio bi to skandal na forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Zasto Ti i pitt ste mi nekako kao H plus O -H2O fali nam jos jedno O da bi bili kompletni 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: Zašto nećeš da priznaš da ti je Trilence tiha patnja? zato sto to nije istina,a ja ovde pisem ipak istinu i samo istinu i zasto mu ti tepas?Tako si mu ti tepala onu nezaboravnu noć ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) wuki kad bi ja pamtila sta su sve meni tepali nekih noci pa i ti,bio bi to skandal na forumu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) meni nikad niko nije tepao na forum ![[craying3.gif] [craying3.gif]](./images/smilies/craying3.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li si nekad nekom dala tvoju šifru na forumu Da piše umesto tebe?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Da li si nekad nekom dala tvoju šifru na forumu Da piše umesto tebe? jesam.samo jednoj osobi sam dozvolila da pise sa mog nika. senka zna moju sifru,al nikad nije to iskoristila
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li postoji osoba sa kojom ne pričaš niti ces ikada? Kad bi bila starleta šta bi prvo uradila ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Srećice, da se BreDkasti pojavi sad s onu njegovu jeBozovnu priču koju ti voleš, dal bi mogo na keca da te spopandrkne? Priznaj, koga si se od forumaša najviše poželela? Zašto nisi turela nik osobe s koju si flertkala tj hotisala? Šta misliš ko je najbolja FIŠ na forum? i za kraj s moju stranu al ne manje bitno Kako si Srećice, ima li neki baja na vidiku?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
[/color][/color] MeGi je napisao: Da li postoji osoba sa kojom ne pričaš niti ces ikada? mislim da ne.cemu toKad bi bila starleta šta bi prvo uradila ? sto bas starleta?otkud znam,zavela nekog matorca i uzela mu pare 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I od mene sočno pitanje Kaži ti nama kada si poslednji put imala sex? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
Što si baš mene sparila sa Mojnetom? Čini mi se da se ti njemu više sviđaš nego ja... ![[images/smilies/jel.gif] [images/smilies/jel.gif]](./images/smilies/images/smilies/jel.gif)
|
|
|