Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: - najluđe mesto na koje te jw odveo neki muškarac i zašto? najludje mesto na kojem sam bila sa nekim muskarcem je kabina za isprobavanje garderobe i nije me on odveo,ja sam njega -Jesi se nekad poljubila sa osobom istog pola? jesam i vise od toga - da li veruješ vucic u ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) verujem vucicu i podrzavam njegovu politiku
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Hahahah umirem od njenih odgovora
-
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: sad malko da džaftamo Daj mi parove sa foruma, ko su po tvom mišljenju idealne polovine jedno drugom? Mojne-SenkaTvoj najomrženiji forumaš? nije vise na forumuKo te od forumaša na kec iznervira a ko izuje iz cipelki? taj sto me iznervira,fala Bogu nije tu,a onaj koji me izuvao takodje nije tuDa li ima neka forumašcia koju bi da zavedeš? nisam nesto u tom zavodljivom moodu ovih dana
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Hahahah umirem od njenih odgovora
- samo se ti smej,al aj d vidim da si ti ovako iskrena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ona je baš ozbiljna žemska ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-najlepši kompliment koji si dobila od muške osobe? - da li bi se udala kada bi te zaprosio muškarac na sred knez mihajlove -slučajni prolaznik - bez čega možeš duže. ...sex a ili vode? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Smešno mi ....sta ja tu mogu 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zašto nećeš da priznaš da ti je Trilence tiha patnja? Šta bi mu sve radela kad bi mogla? Da li si se nekad slovima keksnula i ako jesi kako je bilo? Kako zavodiš muškarca? Kada si zaljubljena da li si mirna ko bubica ili si gora no vako kad nisi?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: -najlepši kompliment koji si dobila od muške osobe? bilo ih je.al mi sad stao mozak,pa se ne mogu setiti- da li bi se udala kada bi te zaprosio muškarac na sred knez mihajlove -slučajni prolaznik zavisi dal bi me pogodila amorova strelica il meteor u glavu - bez čega možeš duže. ...sex a ili vode? bez sexa.voda mi je ipak vaznija
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
She...
Kada bi ti bila moderator na forumu,koje teme bi htjela da vodiš?
|
|
|