Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Jun 2025, 20:59

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 03 Jan 2017, 01:05
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

e da vimo
ko je sledeći na tronoŽče [dzokac.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:26
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

casual je napisao:
Вучица je napisao:
Da li si se falio ljudima o svojim podvizima na forumu, ono tipa
ovu sam mogao, ona mi se sama nudila i tako to m?
Priznaj koliko te puta "Tečo" razvalio nekom rečenicom?
Da li ti smeta što nisi međ žemsku populaciju na forum popularan ko Tečo?
Kako bi sebi samom svoje dosadašnje bivstvoanje na forum opisao?
Ko su ti nebitni forumaši (nabroj) a ko bitni (nabroj takođe)?

Vucice vidi ovako...
Na forum sam dosao sasvim slucajno. U pocetku sam zakljucao pp. Sa svima bio ok, na distanci... Desila mi se lepa prica sa Tw. Eto, lepa... nema tu podviga. Ne trebaju mi podvizi, pravio sam ih sa 20 godina. U yw sam se virtualno zaljubio, preneli smo to u realu, videli se par puta i to zavrsili. Ostalo je lepo secanje :) Nema podviga.
Kasnije posle mesec dana ponovilo mi se to isto sa Molenom. Sta da radim, desilo se eto... Dosla u bg, presla veliki put iz Afrike cak, desilo se, i to smo zavrsili. Nema podviga.
Niko mi se nije nudio na forumu, bar ja to nisam primetio. Sve sam vas doziveo kao iskrene forumske prijatelje i prijateljice.
Teca me nije razvalio nikad :D Gotivim ja njega mnogo, nije on u vinkli bas :D E sad mozda me i jeste razvalio ali ja to nisam primetio niti doziveo kao nesto lose. Forum je ovo, pozitiva samo...
Ne smeta mi, mislim da ne bih mogao da se nosim sa tolikim teretom :D
Forum mi je bio zaista lep, imao sam lepu nameru, da sebi i ljudima ovde bar malo donesem pozitive... Desavala se i ljubav virtualna i vidjanje u reali, sta znam, bilo je ok, to sam ja :D
Nebitni i bitni, na koji nacin? Sa nekima sam bnio blizi sa nekima nisam, ali nisam ih zaista kategorisao kao bitne ili nebitne.

Ovdje cu da odgovorim...a sve sam pročitala :D

Ja sam u Bg došla sa prijateljima na 5 dana, unajmili smo stan i druzili se ludodo i nezaboravno svih 5 dana.
Istina, dosla sam iz Afrike jer sam u tom periodu zivota tamo zivjela, ali nikako radi tebe kako si ti to opisao, i ti to znaš (Ako će ti Egu odgovarati da misliš tako, slobodno misli :D )...nisam se vidjela sa prijateljima jako dugo i istrazivali smo dnevni i posebno noćni zivot Beograda, koji je LooD!!! :D Na početku puta smo si rekli, šta se desi u Bg ostaje u Bg..i tako je i bilo hahah....Uglavnom,
S obzirom da smo Cas i ja bili u kontaktu i bilo je nekih lijepih rijeci i lijepe priče, i smatrali smo se normalnim likovima, bilo je logicno i da se upoznamo...zašto ne...u Beogradu sam covječe..nisam tamo svaki dan. Na kraju krajeva treba imati herca i upoznati se s nekim tako, vidiš da li je sve šuplja priča ili sta li je već...
Uglavnom, vidjeli smo se dva ili tri puta u tih pet dana po par sati...ručak, večera, piće, i fino druženje...Napisao si negdje ranije, da sam fer i korektna osoba i s time se slažem.. Pobornik sam da ako vidiš da nešto nije ono sto si mozda ocekivao, ne gubis vrijeme na lošu energiju ili bilo sta...idemo dalje...zabavi se kako znaš i budi svoj, nije bilo glumatanja s moje strane jer nisam taj tip.
Dalje bilo kakva priča u smislu neke ljubavi ili čega li već, nije imala smisla...opet bih na večeru otišla naravno, kako s tobom tako i sa još nekim forumašima.
Drugačije je to ovako kroz slovca..posebne te priče u kojima postoje neka očekivanja....bzvz, ali svakako sam za upoznavanje...

Ono sto me cudi je da ste vi ljudi jos uvijek zagrizeni za te forumske priče koje su ga u jednu ruku i unistile....ja bih mu recimo postavila milion nekih drugih pitanja, nakon koliko dugo!??...toliko dugo!!! Bilo bi svakao skakljivih pitanja, ali ovakav interes za tim nekim stvaria je zaista zapanjujuci...A i Cas je mogao diplomatski da odbija i da isto ovo kaže, i kao sto mu je Vuki već odličnu kritiku odmah na početku napisala...trebao je da je shvati...gentlimenski, nema sta...iako nista loše nisi napisao naravno, ali pomali si plitkoću neku pokazao :D ...
Uglavnom, ne zanimaju me ove stvari....nadam se da se ove priče više neće ponavljati, i da je njima negdje kraj.

She nije bajka....ali svakako cijela ta neka virtualna priča ima taj neki bajkovitasti štih ;)

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:40
Korisnikov avatar
Moderator chata

ah bRe Mo [images/smilies/angel.gif] raspali po maštu i pusti čaroliji da zanese i raspomami
to malko trica i kučina onog iza nas [srce.gif]

elem, prošlost je prošlost ali nas ista boji u ovo što smo [images/smilies/00500000.gif]
nije do pitanja već do odgovora [srce.gif] [images/smilies/ljlj.gif]

vidim ja da si zrela za pitanjca [dzokac.gif]
koja su mi u međuvremenu postala pasija [zenskismeh.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:46
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Kad god si raspoložena...ne moraš odmah hahah:)
Ali imaj u vidu da sam malo usporena...ali trudit cu se :D

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:46
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Nećeš valjda Molenu na stolicu [images/smilies/eek.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:47
Korisnikov avatar
Moderator chata

Molena je napisao:
Kad god si raspoložena...ne moraš odmah hahah:)
Ali imaj u vidu da sam malo usporena...ali trudit cu se :D

pa to smo ti i ja [srce.gif]
poštedeću te ovijeh dana al kad preZdraviš
bićeš moja il božija [pusicica.gif] [dzokac.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 04 Jan 2017, 23:48
Korisnikov avatar
Moderator chata

Senka je napisao:
Nećeš valjda Molenu na stolicu [images/smilies/eek.gif]

oće al kad ozdravi [images/smilies/01100000.gif]

Vrh
casual
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 05 Jan 2017, 03:37
Korisnikov avatar
*
*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31

Molena je napisao:
casual je napisao:
Вучица je napisao:
Da li si se falio ljudima o svojim podvizima na forumu, ono tipa
ovu sam mogao, ona mi se sama nudila i tako to m?
Priznaj koliko te puta "Tečo" razvalio nekom rečenicom?
Da li ti smeta što nisi međ žemsku populaciju na forum popularan ko Tečo?
Kako bi sebi samom svoje dosadašnje bivstvoanje na forum opisao?
Ko su ti nebitni forumaši (nabroj) a ko bitni (nabroj takođe)?

Vucice vidi ovako...
Na forum sam dosao sasvim slucajno. U pocetku sam zakljucao pp. Sa svima bio ok, na distanci... Desila mi se lepa prica sa Tw. Eto, lepa... nema tu podviga. Ne trebaju mi podvizi, pravio sam ih sa 20 godina. U yw sam se virtualno zaljubio, preneli smo to u realu, videli se par puta i to zavrsili. Ostalo je lepo secanje :) Nema podviga.
Kasnije posle mesec dana ponovilo mi se to isto sa Molenom. Sta da radim, desilo se eto... Dosla u bg, presla veliki put iz Afrike cak, desilo se, i to smo zavrsili. Nema podviga.
Niko mi se nije nudio na forumu, bar ja to nisam primetio. Sve sam vas doziveo kao iskrene forumske prijatelje i prijateljice.
Teca me nije razvalio nikad :D Gotivim ja njega mnogo, nije on u vinkli bas :D E sad mozda me i jeste razvalio ali ja to nisam primetio niti doziveo kao nesto lose. Forum je ovo, pozitiva samo...
Ne smeta mi, mislim da ne bih mogao da se nosim sa tolikim teretom :D
Forum mi je bio zaista lep, imao sam lepu nameru, da sebi i ljudima ovde bar malo donesem pozitive... Desavala se i ljubav virtualna i vidjanje u reali, sta znam, bilo je ok, to sam ja :D
Nebitni i bitni, na koji nacin? Sa nekima sam bnio blizi sa nekima nisam, ali nisam ih zaista kategorisao kao bitne ili nebitne.

Ovdje cu da odgovorim...a sve sam pročitala :D

Ja sam u Bg došla sa prijateljima na 5 dana, unajmili smo stan i druzili se ludodo i nezaboravno svih 5 dana.
Istina, dosla sam iz Afrike jer sam u tom periodu zivota tamo zivjela, ali nikako radi tebe kako si ti to opisao, i ti to znaš (Ako će ti Egu odgovarati da misliš tako, slobodno misli :D )...nisam se vidjela sa prijateljima jako dugo i istrazivali smo dnevni i posebno noćni zivot Beograda, koji je LooD!!! :D Na početku puta smo si rekli, šta se desi u Bg ostaje u Bg..i tako je i bilo hahah....Uglavnom,
S obzirom da smo Cas i ja bili u kontaktu i bilo je nekih lijepih rijeci i lijepe priče, i smatrali smo se normalnim likovima, bilo je logicno i da se upoznamo...zašto ne...u Beogradu sam covječe..nisam tamo svaki dan. Na kraju krajeva treba imati herca i upoznati se s nekim tako, vidiš da li je sve šuplja priča ili sta li je već...
Uglavnom, vidjeli smo se dva ili tri puta u tih pet dana po par sati...ručak, večera, piće, i fino druženje...Napisao si negdje ranije, da sam fer i korektna osoba i s time se slažem.. Pobornik sam da ako vidiš da nešto nije ono sto si mozda ocekivao, ne gubis vrijeme na lošu energiju ili bilo sta...idemo dalje...zabavi se kako znaš i budi svoj, nije bilo glumatanja s moje strane jer nisam taj tip.
Dalje bilo kakva priča u smislu neke ljubavi ili čega li već, nije imala smisla...opet bih na večeru otišla naravno, kako s tobom tako i sa još nekim forumašima.
Drugačije je to ovako kroz slovca..posebne te priče u kojima postoje neka očekivanja....bzvz, ali svakako sam za upoznavanje...

Ono sto me cudi je da ste vi ljudi jos uvijek zagrizeni za te forumske priče koje su ga u jednu ruku i unistile....ja bih mu recimo postavila milion nekih drugih pitanja, nakon koliko dugo!??...toliko dugo!!! Bilo bi svakao skakljivih pitanja, ali ovakav interes za tim nekim stvaria je zaista zapanjujuci...A i Cas je mogao diplomatski da odbija i da isto ovo kaže, i kao sto mu je Vuki već odličnu kritiku odmah na početku napisala...trebao je da je shvati...gentlimenski, nema sta...iako nista loše nisi napisao naravno, ali pomali si plitkoću neku pokazao :D ...
Uglavnom, ne zanimaju me ove stvari....nadam se da se ove priče više neće ponavljati, i da je njima negdje kraj.

She nije bajka....ali svakako cijela ta neka virtualna priča ima taj neki bajkovitasti štih ;)

Molena prvo, drago mi je da te vidim makar i ovako sa slovima :D
Drugo, sve si lepo rekla. Samo si opet bila fer i izostavila da sam se ja tebi prvi obratio i rekao ti kako te dozivljavam. kao prijatnu i jako pametnu devojku. kao nekoga koga sasvim drugacije dozivljavam i da sam privilegovan sto pisem sa tobom. sve je bilo u velikom stilu jer ti i jesi jako, jako dobra devojka. Otvorio sam ti se i pozalio, na situaciju i namestaljku koju su mi neke forumasice priredile. A ti si mi verovala i podrzala. Ti jesi zaista sasvim ok devojka, pametna, lepa, zracis bre... :D I sasvim si looda u pozitivnom smislu. Pozvao sam te u bg i dosla si. za tebe neznam ali meni je bilo jako lepo druzenje sa tobom. Pamtio sam te iskljucivo po lepom, i jako mi je drago sto te vidim :) Znas me, znam te, znas dea necu da dramim smekera, sve sto smo imali i pisali, sve stoji. Sve sam cak i spreman da ponovim ovde javno. Da ne ispadne ja kao neki forumski dezurni svaler a forumasice pale na moj sarm. Ne, nikako! Samo sam rekao ono sto sam osecao i zaista mislio. Iza toga i sada stojim. Previse si ti otmena i pametna, fina i prijatna da bi meni dozvolila da ti pridjem a da se nisi uverila da sam iskren. Ljudi ovde ne shvataju da neko moze biti iskren. Ja sam iskren. ono sto sam pisao i i sve sto sam rekao kada smo se videli, sve je iz duse, cisto kao planinski izvor. A to sto nismo ostali, to je druga prica. I to je sva istina. shvatite da i dalje postoje muskarci koji smeju da se otvore i kazu sta osecaju. Da se ogole i ne brinu za posledice. Molena, ti si super, sve je bilo bajkovito, lepo, novogodisnje idilicno, jako, jako lepo iskustvo i eto, vidis da nemam problem da to kazem javno. Jer to je istina. nema sema, nema fora, sve je bilo cisto i od svetlosti.

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 05 Jan 2017, 11:57
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

dal je moguce da ste jos u tom fazonu
dal sam je... dal sam trebo ..koga jesam koga nisam
Nisam citala sve jer me ne zanima..ono svaki treci red ... [zid.gif]

sa Mo se slazem sa svim ovim napisanim.....Ono sto me cudi je da ste vi ljudi jos uvijek zagrizeni za te forumske priče koje su ga u jednu ruku i unistile....ja bih mu recimo postavila milion nekih drugih pitanja, nakon koliko dugo!??...toliko dugo!!! Bilo bi svakao skakljivih pitanja, ali ovakav interes za tim nekim stvaria je zaista zapanjujuci...A i Cas je mogao diplomatski da odbija i da isto ovo kaže, i kao sto mu je Vuki već odličnu kritiku odmah na početku napisala...trebao je da je shvati...gentlimenski, nema sta...iako nista loše nisi napisao naravno, ali pomali si plitkoću neku pokazao :D ...

Sto se Vuki tice znala je na pravi nacin da postavi pitanje , da ljudi dobiju odgovor.. a taj sto odgovori da se cesese posle toga jer se negde u odgovoru zebo [aplauz.gif]

dajte bre.. forum i jeste prazan zbog ovih prica [zid.gif]

Slika

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 05 Jan 2017, 11:57
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

dal je moguce da ste jos u tom fazonu
dal sam je... dal sam trebo ..koga jesam koga nisam
Nisam citala sve jer me ne zanima..ono svaki treci red ... [zid.gif]

sa Mo se slazem sa svim ovim napisanim.....Ono sto me cudi je da ste vi ljudi jos uvijek zagrizeni za te forumske priče koje su ga u jednu ruku i unistile....ja bih mu recimo postavila milion nekih drugih pitanja, nakon koliko dugo!??...toliko dugo!!! Bilo bi svakao skakljivih pitanja, ali ovakav interes za tim nekim stvaria je zaista zapanjujuci...A i Cas je mogao diplomatski da odbija i da isto ovo kaže, i kao sto mu je Vuki već odličnu kritiku odmah na početku napisala...trebao je da je shvati...gentlimenski, nema sta...iako nista loše nisi napisao naravno, ali pomali si plitkoću neku pokazao :D ...

Sto se Vuki tice znala je na pravi nacin da postavi pitanje , da ljudi dobiju odgovor.. a taj sto odgovori da se cese posle toga jer se negde u odgovoru zaebo [aplauz.gif]

dajte bre.. forum i jeste prazan zbog ovih prica [zid.gif]

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu