Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Da li još uvek možeš da se sigraš s seXijima?! Dočaraj nam zavodnički PPejac Šta koristiš kamagru ili .... (dopiši sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) Si se priženio ili čekaŠ i ti onu pravu Ima li neka forumašica koja ti je "rak rana" a nije bila s teb Broj mob si promenio iz razloga??! I dalje nosiš satove ko noše ili si smanjio bar na paštetu Teraš biciklo ili ono tera tebe?!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46101
|
casual je napisao: She evo ovako... Nezne reci nisam slao, samo sam pisao sta sam osecao. Senki, Tw i Moleni. Nijedna me forumasica nije prevela zednog preko vode, imao sam iskren odnos sa svima zaista. Na fonu sam bio sa Tw i Molenom, i sa Senkom par puta. Video sam Tw i Molenu. Tw par puta, Molenu samo jednom. Kafici su bili, na Adi Sanset, na zemunskom keju negde, ko ce ga znati... Svaka čast ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Vladimir je napisao: Ko izmisli ovu stolicu oca mu njegovog. Što si ljubomoran polako doći ćeš i ti na red ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Vladimir je napisao: Ko izmisli ovu stolicu oca mu njegovog. cuti vlajko da ne sednes 
|
|
|
|
|
Vladimir
|
|

rang

Pridružio se: 16 Maj 2012, 18:49 Postovi: 1437
|
SHE je napisao: Vladimir je napisao: Ko izmisli ovu stolicu oca mu njegovog. cuti vlajko da ne sednes  ![[images/smilies/nene.gif] [images/smilies/nene.gif]](./images/smilies/images/smilies/nene.gif)
_________________ *Zivot se ne meri brojem udisaja,vec trenucima koji ti oduzimaju dah*
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
kog si forumasa zezao ,sa zenskim nikom/  da li si upoznao wuciccu u stvarnom zivotu? ko je lepsi molena ili tw? jel ti se cini da nas Senka sve voza i da ima mladji glas nego sto bi trebalo za njene godine?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: casual je napisao: She evo ovako... Nezne reci nisam slao, samo sam pisao sta sam osecao. Senki, Tw i Moleni. Nijedna me forumasica nije prevela zednog preko vode, imao sam iskren odnos sa svima zaista. Na fonu sam bio sa Tw i Molenom, i sa Senkom par puta. Video sam Tw i Molenu. Tw par puta, Molenu samo jednom. Kafici su bili, na Adi Sanset, na zemunskom keju negde, ko ce ga znati... Svaka čast ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) sta ti majke ti drzis fige de postavi pitanje
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vucice... Mogu ih  Sto se zavodnickih pp tice, to su gluposti. Jednostavno se desi neka energija, ponese te sve to, a onda se po malo razocaras realom. Nikad nisam slao zaqvodnicke pp, niti bih to znao, smejao bih se sam sebi  Senka mi je ne rak rana ali sa njom sam nekako imao jako jako korektan i iskren odnos. Divna, predivna zena, dama u svakom smislu... Zavrtela mi mozak sasvim  Da ponovim, jako kompleksna nadgradjena zena, senzibilna, umerena, divna bre... Broj sam promenio jer sam menjao provajdera bio sam u mts sad sam u vipu. Nisam se ozenio, evo upravo mi se zavrsava jos jedna emotivna avantura, malo sam ranjiv  Ali ok, ja ulazim u unapred izgubljene bitke. Preemotivan sam. Sato volim, nosim naravno. Biciklu redovno vozim, sad malo manje jer sam pokrenuo posao proizvodnje organskog povrca pa sam stalno napolju ali pricacu vam o tome.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Senka je napisao: casual je napisao: She evo ovako... Nezne reci nisam slao, samo sam pisao sta sam osecao. Senki, Tw i Moleni. Nijedna me forumasica nije prevela zednog preko vode, imao sam iskren odnos sa svima zaista. Na fonu sam bio sa Tw i Molenom, i sa Senkom par puta. Video sam Tw i Molenu. Tw par puta, Molenu samo jednom. Kafici su bili, na Adi Sanset, na zemunskom keju negde, ko ce ga znati... Svaka čast ![[images/smilies/tooo.gif] [images/smilies/tooo.gif]](./images/smilies/images/smilies/tooo.gif) ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zar se moze u srbiji proizvoditi organska hrana?
|
|
|
|
|
|