Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
eee..svi bi da se fajtaju..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ja saljem sto je najgore al meni niko to je tek tuga pregolema pokusavamo fajt al ne ide valjda zato sto je nedelja.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Neka i meni neko pošalje jedan PP ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Poslala sam ti ja. ![[haha.gif] [haha.gif]](./images/smilies/haha.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Ja saljem sto je najgore al meni niko to je tek tuga pregolema pokusavamo fajt al ne ide valjda zato sto je nedelja. ma ja mislim da su ljudi zauzeti Farmom, nema se vremena za fajt Uh jbt..ako ovo procita neki ostrasceni ljubitelj iste...Ja cu nahebati..eto mi fajsta ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Tebe ne računam, ti mi svaki dan šalješ ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahhahaahaahahahahaha 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa dobro sad isi morao to reci javno da svi znaju Julia bolje da pratis Farmu mozda dobijes inspiraciju za pisanje po forumu 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ne bi ja, nego sam isprovociran. Ovde mi nešto glumiš a na PP si ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
maska bre pst ne odavaj sadrzaje pp
|
|
|
|
|
|