Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
Вучица je napisao: Senko jel si i dalje na ovo stoliČe il si pobegnula ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Nisam pobegnula...ako želiš nešto da me pitaš,izvoli... ![[images/smilies/memymonky.gif] [images/smilies/memymonky.gif]](./images/smilies/images/smilies/memymonky.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
čuj ako želim al da odgovaraš na sva pitanjca koja postavim bez prava na veto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
hmm ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Вучица je napisao: čuj ako želim al da odgovaraš na sva pitanjca koja postavim bez prava na veto ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Važi... ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Pa da počMem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
naravno prvo s žemsKAdiju ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Što si oterala SVE žene do jedne s Forum? Kolko daleko tvoja ljubomora i posesivnost idu pa istim ne znaš da se izviniš? Jel to neki skrveni fetish ili .... (da ne koristim onu moju laik psihologiju ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) )
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Da bih bila glavna mačka na frumu... Izvinjavam se cure,ali ja hoću,i moram,biti glavna...e tako...sad sam se i izvinila... A gdje svrstavaš sebe i She? I što me ne pitaš zašto sam i sve muškarce otjerala ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Senka je napisao: Da bih bila glavna mačka na frumu... Izvinjavam se cure,ali ja hoću,i moram,biti glavna...e tako...sad sam se i izvinila... A gdje svrstavaš sebe i She? I što me ne pitaš zašto sam i sve muškarce otjerala ![[images/smilies/mrgreenko.gif] [images/smilies/mrgreenko.gif]](./images/smilies/images/smilies/mrgreenko.gif) aloooo čekaj malko doćićemo i do dživdžana srećica i ja smo neuračunljive ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Da li si sa nekom žeMskom u kontaktu i ako nisi zašto nisi? Koliko si isključiva na temu rekla-kazala PP fazona? koliko te je isti (msm na pp-alapačarenje) koštalo nestanka ljudi odavle?
|
|
|
|
|
|