Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
senkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

Pridružio se: 07 Nov 2016, 19:37 Postovi: 1322
|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE , mogu ja tebe nesto pitat , ali istinu da cujem ? nisam ja na stolici  OK. Aj sjedi . ne moze dok senka ne zavrsi  Nista pluralizam , i to..Hm..hm.. ![[images/smilies/dislikesmiley.gif] [images/smilies/dislikesmiley.gif]](./images/smilies/images/smilies/dislikesmiley.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE , znas li pitu razviti ? I jel kupis gotove jufke , ili ih pravis ? Odma da mi priznas , al odma !!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
maneeeeeeeee sta si sad zapeo kad je pitam nesto vazno sutra ustajem rano,a ocu da cujem sta ce mi odgovori i da li ti znas da je Senku tesko navatat ko ovo sad 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46112
|
SHE je napisao: opisi u jednoj reci sledece forumase: megi - curetak i po,znam je godinama...i znam kako je rasla... molena - pametna,cura sa stavom tw - ah...ah...dobra je tw wucicca - volim vučicu laza - hvala joj za logo sjajna - imale smo dobar odnos i ok saradnju...voljela bih da se vrati...poruka,pp opet radi... bubi - ne mogu riječima opisati koliko mi Bubi nedostaje... estrela - nije est loša...mada je u onom pismu popljuvala i sebe,nije joj to trebalo... trile - budalica moja  casual - pitt - ko pitta ne obožava? pickard - jako poštujem Pica cane - drug moj iskra - carica,puno mi fali
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE , znas li pitu razviti ? I jel kupis gotove jufke , ili ih pravis ? Odma da mi priznas , al odma !! ama ebala vas pita svi pitaju za pitu? kakva bre pita? jel vam to neki fazon? nemam pojma i nastavi pitat senku 
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: maneeeeeeeee sta si sad zapeo kad je pitam nesto vazno sutra ustajem rano,a ocu da cujem sta ce mi odgovori i da li ti znas da je Senku tesko navatat ko ovo sad  Ne okolisi , nego reci.. Upravo ti , na osnovu ovog do sada znanog , i jos pita , pokusavam skicirati karakterni profil .
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Manojlo je napisao: SHE je napisao: maneeeeeeeee sta si sad zapeo kad je pitam nesto vazno sutra ustajem rano,a ocu da cujem sta ce mi odgovori i da li ti znas da je Senku tesko navatat ko ovo sad  Ne okolisi , nego reci.. Upravo ti , na osnovu ovog do sada znanog , i jos pita , pokusavam skicirati karakterni profil . ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Manojlo
|
|

rang

|
SHE je napisao: Manojlo je napisao: SHE je napisao: maneeeeeeeee sta si sad zapeo kad je pitam nesto vazno sutra ustajem rano,a ocu da cujem sta ce mi odgovori i da li ti znas da je Senku tesko navatat ko ovo sad  Ne okolisi , nego reci.. Upravo ti , na osnovu ovog do sada znanog , i jos pita , pokusavam skicirati karakterni profil . ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
senka vracaj se nazad,na pitanja hmmm.... da li sreces neke od nasih forumasa na drugim forumima i da li znas sta je sa njima?
Poslednji put menjao SHE dana 17 Nov 2016, 01:46, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|