Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ел виш да су питањца по протоколу а ти мислео како ћу ја ту нешто ово оно и тој елем, доста за сад еби га морам да радуцкам фала БАте на одговори ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: ел виш да су питањца по протоколу а ти мислео како ћу ја ту нешто ово оно и тој елем, доста за сад еби га морам да радуцкам фала БАте на одговори ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif) nema ne cemu...nisam ni pomislio da ce pitanja biti ovono.... sada bih mogao slobodno da ustanem iz ove fotelje (jer ne verujem da ce biti vise pitanja za mene) i da predjem u veliki krevet...lepse mi tamo, a dobijam i poljupce 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
naopaki hvala na odgovore koje sam dobila u PP-u. Hvala i na razumevanju zašto pitanja nisu bila javna. Znaš da volim sve da znam, da opipam i zavirim tamo i gde mi nije mesto, možda sam preterala ali sad sam te upoznala bolje nego juče 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
*Twilight* je napisao: naopaki hvala na odgovore koje sam dobila u PP-u. Hvala i na razumevanju zašto pitanja nisu bila javna. Znaš da volim sve da znam, da opipam i zavirim tamo i gde mi nije mesto, možda sam preterala ali sad sam te upoznala bolje nego juče  nema na cemu Deni...opipavanje obozavam tebi je uvek dozvoljeno sve...pa cak i da preteras.. 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Znam da voliš moje preterivanje, odavno si mi to pokazao uhh i volim kada mi se prepustiš bez otimanja na sve moje odgovaraš sa uživanjem
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Sta cu kad si ti jedina plavusa u univerzumu na koju sam slab...ne preostaje mi nista drugo nego da se prepustim ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
eto to pokušavam i SHE da objasnim. Sa muškarcem trebaš polako, nežno i osećajno. Dobiješ sve i svaki deo njega a ne kao ona pljas i poređenje sa konjem i kobilom strašno! Eto kada bi ona znala da si u SVAKOM smislu neverovatno dobar verovatno bi se trudila da na sebe skrene pažnju. Videla bi šta je univerzum  Progledala bi i bila bi ti zahvalna što si joj objasnio, pokazao i dokazao da musko i žensko mogu samo da uživaju  uhhh
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
mogla bi da proba da skrene paznju, ali ne verujem da bi uspela u tome...do univerzuma je dalek i trnovit put...  dobro je da smo mi taj put prosli...sada sledi samo uzivanje
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Razumela... univerzum pripada samo nama
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
*Twilight* je napisao: Razumela... univerzum pripada samo nama tako je...a SHE moze gaziti po trnju jos dugo...kad pregazi to mozda bude i dobra
|
|
|
|
|
|