Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nema svadja. ufff
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
evo mogli smo s nušom malo ali nece ona...trebaa joj podrska vjerujem pa pozivamo i one goste sto dole čuče i bodre je neka se prikljuce pa da se malkice faJtamo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Molena je napisao: pa i nije ti neki odgovor kako nastupas ja sam pomislila da iz tebe progovara inteligencija a ono tipicna ljudska glupost nista ti nisi bolja od onih koje prozivas cak i gora ajd sad kaži realno...šta si ti očekivala ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e ebat me Najgora ja se uvijek ponadam..reko evo je zna i spremna je za neku dubokoumnu...bez vrijedjanja realno sagledavanje stvari kad corak...i to kakav corak sestro slatka 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
kud si se zaletela  poradi malo na očekivanjima od drugih biće nam lakše 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma stipu je, i ono par recenica je garant kopirala, nema vise sta za copy pa kaci pjesme
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Najgora..obecavam da cu poraditi ha ha  ali ocekivanja ostaju ista...ja uvijek ocekujem najbolje bolje tako..razocarenje je lijep osjecaj kako mazohisticki..jbg ti si kriva spominjes kozu i Masona ha ha Nuša će doci opet Just..kad se konzultira sa savjetnicima 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
ili ce pak cijela familija da dodje 
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
doci ce vjerovatno i cijela familija iako nikoga nismo uvrijedili samo smo ocekivali previse neku normalno raspravu ..zamisli
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nije na nivou rasprava pa zato nece ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|