Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
dalje...jel si se to ti počela sprdati sa mojim forumom...majke ti...
..jel si pročitala negde lepo Pic napisao....balans...ako nisi, niš...ne traži i ne čitaj..al' ako ti emocija nije udarila u mozak onda razmisli šta je teo reć' dovoljna ti je samo ta jedna reč..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
dalje...e niš dalje..odo da skoknem do pravilnika i da ti ređam stavku po stavku koju ni sama nisi ispoštovala nit poštuješ..
..ustvari neću...malo ću da lično polemišem...može mi se..sve dok dvogledaš ne preuzme inicijativu... ..jel tebe možda stid od koliko već hiljada bossovih postova da ga ne hebeš ko suvu šljivu...i ne obraćaš pažnju na ono protiv čega on reaguje...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Minnie je napisao: dalje..kad sam se registrovala na forum, pristala sam na pravilnik koji sam pročitala..sad vidim novih momenata na koje nisam pristala...nikada ne bih kliknula da, za pravilnik koji podrazumevai jezičku diskriminaciju... Ono u pravilniku...a o jeziku...je samo trenutno...naravno da neće biti diskriminacije... Prvo sam napisala ovo...  Pa ovo...  I ništa ne valja... Možda da ja odem sa foruma?
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Minnie je napisao: dalje...jel si se to ti počela sprdati sa mojim forumom...majke ti...
..jel si pročitala negde lepo Pic napisao....balans...ako nisi, niš...ne traži i ne čitaj..al' ako ti emocija nije udarila u mozak onda razmisli šta je teo reć' dovoljna ti je samo ta jedna reč.. Naravno da sam pročitala...a i skontala... 
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
A što se jezika tiče,tu neće biti diskriminacije...ono u pravilniku i nije napisano da bi ostalo... 
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..znači ipak se sprdaš...ne moš prvo napišeš ovo..pa onda napišeš nesto sasvim drugo....nit znaš šta radiš a izgleda ni zašto radiš....
..prva sam podržala strogoću jer nam je bila neophodna i poželela dobrodošlicu strogom modu..čak sam se pre, nosila mišlju da dobrovoljno preuzmem ulogu policajca jer mi nebi bio problem da moleni krknem ban ako kaže recimo vuji da je smeće..ili megari ako snešku kaže da je ološ......al' nikad ne bi imala smelosti da upozorim ili banujem vuju jer ima svoj stav koji se razlikuje od stava većine...ii pitta jer njegovo mišljenje o nekom nije idealno ..uzimam za primer njih dvojicu jer ih jeste žigosali..bog sami zna zasto...i koliko sam primetila informativne razgovore si obavljala sa njima dvojicom i ako su oni mnogo puta izvređani i uvređeni od strane mnogih..a ružnih reći ja u njihovim postovima nisam nalazila
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Astra je napisao: A što se jezika tiče,tu neće biti diskriminacije...ono u pravilniku i nije napisano da bi ostalo...  ..pa zašto je napisano...mora da postoji neko objašnjenje za rabotu sa tolikom težinom...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..dalje...boss se odlučio za trajni ban...osećaš li se odgovornom..krivom ...osećaš li bilo šta povodom toga... ..meni recimo užasno krivo i grize me savest što zbog moje zezancije i podrške meni on plaća ceh...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..što mmi ne odgovaraš na lična pitanja..ono za casa...baš me interesuje..smije li novi mod njega banovati s obzirom da je prekrišio pravilo...bar hiljadu puta...
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

|
Minnie je napisao: ..što mmi ne odgovaraš na lična pitanja..ono za casa...baš me interesuje..smije li novi mod njega banovati s obzirom da je prekrišio pravilo...bar hiljadu puta... Ne smije,niti će ikog banovati zbog smajlića.
|
|
|