Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
idi spavaj... idi spavaj kozo... idi spavaj... ti spavas... idi spavaj... idi spavaj kozo... idi spa-a-a-vaj...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Manje se nerviraj , sve je u improvizaciji i zivot se stalno improvizuje
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
slusaj intuiciju…dobro ti govori.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pazi što radiš, što misliš i govoriš!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ne ostavljaj za kasnije,ne cekaj da se nagomila....
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Dodji sebi..dok jos imas kome
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...kacam bio lima pereira..objasnjava mi uciteljica nesto..ja jos onda pocho da gledam negde u daljinu... ...ii tako objasnjava ona meni i kucka me po glavi..onako..kucka kucka..ko na neka vrata kad kuckas..i pita..ima li koga..!?.. ...kazem..reko..ima ima..puna kutja..al dzaba..nikad nismo kod kutje..  ... ...taj odgovor mi i danas odjekuje u glavi..al... ...ako mi odjekuje..znaci da sam slagao... ...dae bila puna kutja jos tad..ne bi moglo da mi odjekuje... ...za eho je potrebna praznina..  ... ...edit... ...dakle porukae samom sebi..nemo vise da lazes..jer ce poceti da krades..a i vreme tie..  ...
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Sledeci put uzmi lupu pa tako seci nokte onda neces da se sjebes i previse odseces ...i naravno nece da te boli fffffffffffffff
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
|