Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Pa šta treba da učinimo da te nagovorimo da neki odeliš sa nama.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
debilko je napisao: Pa šta treba da učinimo da te nagovorimo da neki odeliš sa nama. ma nista hahaha nisu za javnost p.s.to jha sama sebi pisem...ono kao upozorenje
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
E da, ovo što mi napisa na pp je straro super hahhahahhahh Neću odati ne boj se.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
debilko je napisao: E da, ovo što mi napisa na pp je straro super hahhahahhahh Neću odati ne boj se. ????
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Evo Julie Lepo kazem da je ona Kostunica uvek neobavestena cak i onda kad se stavi obavestenje i to crvenim slovima Senka prebacila raspravu sa teme ...dolazim na forum srbija zato sto.... na temu cjhat i sledi Julijin komentar  MeGi je napisao: Julia je napisao: e a jel mogu da pitam nesto glupo? Kako na temi chat chaterima...stoji nasa prepiska sa dolazim n aforum srbija zato sto? ja ne znam sad gde da udjem..ovde ili tamo.. sad cu te metnem u odvale znaci bas me nasmejao taj tvoj post ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pa stvarno si lik... Usla sam na chat..nisam isla na onu temu gde je napisano Crvenim slovima.... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Julia je napisao: Pa stvarno si lik... Usla sam na chat..nisam isla na onu temu gde je napisano Crvenim slovima....  Moram da stavljam i druge, cisto da ne budemo Twilight i ja sa najvise bisera-odvala.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
hahahhahahahahha...ma stavljaj Megi slobodno..vazno je negde biti..pa makar i u odvalama... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Imam utisak da je tema 100 % promasena od strane gornjih dama ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ANDJEO82 je napisao: Onda je bolje da se ponisti takmicenje jer iovako na pojedinim poslatim predlozima ima po dva ista predloga a drugo na temi predloga za Poster nedelje na pojedinim predlozima napisani i Nikovi onih koji su poslali predlog.Zaista neozbiljno i propasce jedna zaista lepa tema. Andjele e jesi biser. Bas mi je drago sto si odvalio ovako nesto , jer si previse imao zamerki na moj rad na takmicenjima, sad izvoli preuzmi . P.s. Nadam se da neces imati jos bisera ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|