Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskra
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ja ču otvorim temu ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) to mu dodže kao 2 u 1 ako ne mozedte da spavate o čemu razmišljate pre spavanja
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Jedna je o tome kad možeš zaspati,ali ne baš u sekundi...pa malo o nečem razmišljaš... A ova je o tome kad ne možeš zaspati...pa šta onda radiš...ustaneš....upališ tv...upališ komp...čitaš...ili se prevrćeš po krevetu....u svakom slučaju ima raznih mogućnosti i kombinacija...
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Dobro bre ako rekoh.. ne posekoH.. jel tako-tako je al priznaj da su teme slične Kad ne mogu da zaspim ovako ide redosled ustanem iz kreveta .. velja trči zamnom odem da pijem vode.. velja me prati u stopu usput proverim dal sam zaključala vrata.. pa opet skoknem do wc i na kraju jopet popijem malo vode.. a za to vreme velja me verno prati ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
jedem....... gledam tv........ igram solitare......... čitam knjigu....... pijem vodu.......... izađem na terasu.......... ovo sve odprilike u jednoj noći ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ne desava mi se ta situacija hvala Bogu
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
gledala sam film nocas,nisam mogla da spavam..Bedak
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Baš je bedak kada se ne može noću spavati...meni se zna ponekada dogoditi...pa ili čitam....ili lunjam netom...ili gledam neki film...
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Inace,nemam problema sa spavanjem osim u nekontrolisanom ponasanju meni drage osobe koja se seti u 1.30 da mi nesto kaze,a pritom ne razmislja da se ja ne slazem sa tim.E,onda se ubedacim i razmisljam.cak se i filma ne secam
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
razmišljam.. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|