|
Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
najduhovitiji... Sin..Zloćko..Trile..Laya najdosadniji.,,Ameno.. najkreativniji... Sin..Zloćko..Jana.. sa najlepsim nikom.. Astra.. sa najruznijim nikom...Najgora.. najbrzi prsti...montoy..Megi..Just najsporiji... ja... svadjalica..blesa.. najveci folirant. Bubi.. najiskreniji...Liia..Molena..Tw.. najmudriji...Molena..Žex.. Pic.. najnaivniji.. taki' nema . najvise koristi smajlice.. Sjajna najromanticniji... Nero najodaniji...... Tw..Megi..Senka..Just..Sin..Taca sa najvise klonova.. hehe..Megi..valjda.. najradoznaliji..Minnie.. ulizica..... najlepsi(videli uzivo-slika)..Tw..Nero.. najlepsi odabir avatara..Trile i Pic
Poslednji put menjao Minnie dana 12 Dec 2012, 18:47, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
najduhovitiji - Megi, Cane, Minnienajdosadniji - jbt pa ne znam... nekada sam dosadna i sama sebi najkreativniji - Cane, Megi, Just, Minnie, Nero - volim njihova ogovaranjasa najlepsim nikom - Molenasa najruznijim nikom - nemanajbrzi prsti - Megi definitivnonajsporiji - Dzivdznkasvadjalica - MeGi i ja - pre ali sada ona ne... ja volim da cackam najveci folirant - Ema, uopste mi ne ide u glavu da neko ne moze da izvadi KKK iz usta, zato mislim da se folira.najiskreniji - MeGi, Just, Molena, Minnie, Nero, Canenajmudriji - hmmm ne znamnajnaivniji - definitivno Bubinajvise koristi smajlice - Bubinajromanticniji - Meginajodaniji - Megisa najvise klonova - necu da ti kazem najradoznaliji - MeGi i Jaulizica - e jbg sad .. pa mislim da nije niko ali postojala je jedna najlepsi(videli uzivo-slika) - Cane, MeGi, Pikard, Minnie, Molena, Just , Laza ima prelepe oci (prednost mladjima jer mladost nosi i lepotu)najlepsi odabir avatara - Nero, Sjajna, Megi, Just, Molena, Cane i Emini mi se sad svidjaju
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Radisav_Oluja je napisao: najduhovitiji...Astra, Despot,Passion najdosadniji. Ma ovaj bre Oluja. najkreativniji... Astra,Passion,Pitt(onaj ulet gospodji sa pundjom je krem flertovanja) sa najlepsim nikom. Astra,Passion,Okano sa najruznijim nikom... Radisav_Oluja.Nidje veze,kakav bre Radisav,kakva_,kakav Oluja. najbrzi prsti... Astra,Passion najsporiji... Oluja.Tehnicki razlog-space bar,pravi razlog-IQ . svadjalica.. Ne znam.Mozak je na trenutak prestao da radi. najveci folirant. Oluja.Budalcina. najiskreniji... Astra,Passion najmudriji... Despot najnaivniji.. Yahoo[bot] najvise koristi smajlice.. Passion najromanticniji... Astra najodaniji...... Despot sa najvise klonova.. Familija [bot]. najradoznaliji.. una,Tesa,Nina ulizica...Najgadnija sorta ljudi.Oni koji se ulizuju ljudima na vlasti.Gade mi se.Necu ime ni da spominjem. najlepsi(videli uzivo-slika).. Nisam imao priliku. najlepsi odabir avatara..Astra,Passion ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Tog treba staviti kao najvecu ulizicu .. brate ni noge mu ne vire ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
najduhovitiji... u posljednje vrijeme me skoro svi nasmijavaju..najdosadniji…. Brad postao Kittko, Marinnajkreativniji... Cane, Just, Laya, Tw, Jana sa najlepsim nikom. .. Emanuella, Ninasa najruznijim nikom... Radisav_Oluja, mmm ( kao sto vec napisah –kako ga oslovljavati: mmmmmm pojest cu te, mmmmm kako ukusno, mmm ovo ono hhahahah…strasno) najbrzi prsti... montoya-bez premcanajsporiji... Minnie ,Zlobni i Amenosvadjalica.. She definitivno, Megi u manjoj mjeri, Trile isto takonajveci folirant… Brad postao Kittko, Emanuella, Bubi, Shenajiskreniji... Tw, Justnajmudriji... Lila, Trile , Zex ,Picard i Neronajnaivniji.. Yahoo[bot], Megi – prima se k’o saucesce nekada,Nikita hahah-ovo prepisujemnajvise koristi smajlice.. Bubi, Sjajna, Megi i montoyanajromanticniji... Tw, Zex, Cane, Minnie, Nero i Ja najodaniji..... Canesa najvise klonova.. Minnie ja mislim hahahnajradoznaliji.. Bubi, Uther, Vucica I Boskeulizica... Boske…priznao da se ulizuje vlasti najlepsi(videli uzivo-slika).. .. Megi je pravi secer foruma, neubrani cvjetic…Tw ,Just i Laki macke za 10, Cane meni ipak najljepsi ( vidjela sam ja jos slika lijepih forumasa I forumasica ali se moram praviti da ih ne znam hahaha)najlepsi odabir avatara… Sjajna,Trile, Spavalica
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Citiraj: najlepsi(videli uzivo-slika).. ..Megi je pravi secer foruma, neubrani cvjetic…Tw ,Just i Laki macke za 10, Cane meni ipak najljepsi ( vidjela sam ja jos slika lijepih forumasa I forumasica ali se moram praviti da ih ne znam hahaha) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
LaYa je napisao: Moram ulizicu da promenim u radislav_oluja ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Surovi ste.Etiketirate ljude bez ikakvog povoda.
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Passion je napisao: Radisav_Oluja je napisao: najduhovitiji...Astra, Despot,Passion najdosadniji. Ma ovaj bre Oluja. najkreativniji... Astra,Passion,Pitt(onaj ulet gospodji sa pundjom je krem flertovanja) sa najlepsim nikom. Astra,Passion,Okano sa najruznijim nikom... Radisav_Oluja.Nidje veze,kakav bre Radisav,kakva_,kakav Oluja. najbrzi prsti... Astra,Passion najsporiji... Oluja.Tehnicki razlog-space bar,pravi razlog-IQ . svadjalica.. Ne znam.Mozak je na trenutak prestao da radi. najveci folirant. Oluja.Budalcina. najiskreniji... Astra,Passion najmudriji... Despot najnaivniji.. Yahoo[bot] najvise koristi smajlice.. Passion najromanticniji... Astra najodaniji...... Despot sa najvise klonova.. Familija [bot]. najradoznaliji.. una,Tesa,Nina ulizica...Najgadnija sorta ljudi.Oni koji se ulizuju ljudima na vlasti.Gade mi se.Necu ime ni da spominjem. najlepsi(videli uzivo-slika).. Nisam imao priliku. najlepsi odabir avatara..Astra,Passion ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Najlepse se smeje:Passion
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
..neka ih...slatka mi je povrsnost kod ljudi
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 32 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|