|
Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
sve je tako ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif)
|
|
|
|
|
sanjalica.ns
|
|
Pridružio se: 15 Okt 2012, 11:49 Postovi: 9
|
Molena je napisao: Glupo bi bilo da si svima ok i da se svima svidjas i da vlada 'ljubav'....gdje nema svadje nema ni strasti..pa čak i u obicnoj komunikaciji he he. sanjalica.rs .... meni se dopadas  ... kao da tebi sada nesto znace ove rijeci...ali ko zna kao sto i sama rece, sve je moguce na netu posebno  Ne bi bilo glupo, pre bih rekla da je to nemoguće, upravo zbog različitosti koje vladaju među ljudima po pitanju ličnog mišljenja, stavova, vaspitanja, obrazovanja, karaktera..itd...Naročito kada se radi o ovoj vrsti komunikacije, jer je po svom kvalitetu daleko ispod realne..., često dolazi do nesporazuma, upravo zbog nemogućnosti da se na adekvatan način iskaže mišljenje, emocija..., budeš shvaćen na pogrešan način, jer nisi dovoljno precizan... I da, sve je moguće, i na Net-u, i u reali... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Samo, ne znam da li mi se čini, ali na netu su ljudi više osjetljiviji nego u rl. Mala kritika, drugacije misljenje, često se pretvori u svađu širih razmjera ili ogovaranje na pp, durenje, ljutnju, od muve se napravi slon, nastupi prekid komunikacije i opet trac na pp. Kao sto rekoste vas dvije, normalno da svi ne mozemo isto da razmisljamo i normalno da se raspravljamo, ljudi smo. Ne možemo se svi u svemu slagati i rasprava, kritika nisu svađa i mrznja.
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Just je napisao: Samo, ne znam da li mi se čini, ali na netu su ljudi više osjetljiviji nego u rl. Mala kritika, drugacije misljenje, često se pretvori u svađu širih razmjera ili ogovaranje na pp, durenje, ljutnju, od muve se napravi slon, nastupi prekid komunikacije i opet trac na pp. Kao sto rekoste vas dvije, normalno da svi ne mozemo isto da razmisljamo i normalno da se raspravljamo, ljudi smo. Ne možemo se svi u svemu slagati i rasprava, kritika nisu svađa i mrznja. Ziveo govornik !!!
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Mislim da ima puno više neostvarenih 'bolesnika' na forumima nego u rl. Vidi se to...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Prednost forumske komunikacije je ta što mogu da pišem šta 'oću bez bojazni da će neko od forumaša znati ko sam ja u reali. Mogu da se predstavim kao neki lepotan, a u stvari sam zadrigao i reš pečen. Prednosti ima baš puno, jer mogu da budem ono što nisam. Ura za forume....
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Mana je sto sve moze nestati dok reces "keks" i dzabe si lupetao kad sve otislo k"vragu:)
Prednost mozes lupati do mile volje ustvari niko ne zna ko si stvarno, i da li stvarno mislis to sto napises, jer ipak ne vidi se faca , nos kad poraste,obrazi zacrvene...
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
vidim samo prednost....ali od toga zaista ništa ne očekujem....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
montoya je napisao: vidim samo prednost....ali od toga zaista ništa ne očekujem.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne razumem tvoj post... Mana je sto mozes postat bas veliki zavisnik da udjes u neki film mana je sto se navuces pisat s nekim osobama pa ti bude zao kad ih nema tu. A prednost je sto uvijek imas glavnu rijec i svi te slusaju a i samo teras po svome, mozes se nalupat a uz to i napisat sta stvarno mislis.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
Prednost je to što ne moram da dajem ni delić sebe koji moram da dam u komunikaciji u rl.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 96 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|