Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Priča o ženi (majci troje djece) koja doznaje da su se kod nje pojavili prvi znaci Alzheimerove bolesti, iako je daleko premlada za to. Nadasve potresan film...mislim da će ovaj film još dugo ostati među top 5 filmova koji su me najviše dotaknuli svojom pričom...plakala sam samo tako! Jednostavno ne mogu niti zamisliti kako je to kad počneš zaboravljati osobe koje su ti najbliže...ostale ljude, ključne životne događaje...grozno! Julianne Moore je perfektno odigrala ovu ulogu! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) Zaslužuje Oscara za kojeg je nominirana! Preporučam apsolutno svima!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Priča o ženi (majci troje djece) koja doznaje da su se kod nje pojavili prvi znaci Alzheimerove bolesti, iako je daleko premlada za to. Nadasve potresan film...mislim da će ovaj film još dugo ostati među top 5 filmova koji su me najviše dotaknuli svojom pričom...plakala sam samo tako! Jednostavno ne mogu niti zamisliti kako je to kad počneš zaboravljati osobe koje su ti najbliže...ostale ljude, ključne životne događaje...grozno! Julianne Moore je perfektno odigrala ovu ulogu! ![[clap1.gif] [clap1.gif]](./images/smilies/clap1.gif) Zaslužuje Oscara za kojeg je nominirana! Preporučam apsolutno svima! Draga moja sve si dobro rekla-osim naslov filma,,,buhahhahahhaa,sad bi mi trebali pogađati koji je film,ovaj put ti gledam kroz prste ,drugi put pišem minus.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Moram samo da kazem da sam tek nedavno pogledala onaj The Wolf of Wall Street....znaci nidje veze! Ocekivala sam puno vise, toliko razvikan i ovakav i onakav...na kraju dosadan ispade. Mozes u wc i kad se vratis nista nisi propustio...nista posebno koliko je film izvikan...dosta pretjerivanja u filmu na neku realnu pricu...uglavnom razocarenje. Ali zato sam druga dva vrhunska pogledala...al' to cu u neko normalno vrijeme...ne mogu sada 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jao Pittko...ja uvijek zaboravim da si jedini na svijetu koji nema YT pa ne možeš vidjeti trailer...riječ je o filmu Still Alice. Zadovoljan? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa otkud ti to da mi YT ne radi!?Bit ce glasine neke!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Znaš da svašta novinari pričaju. Jučer sam gledala na Doma TV film s Angelinom Jolie. Onaj triler iz ja mislim 2004. Kako je lijepa tamo, a sad se sva osušila. Eh!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pogledaj Igru oponašanja,imas na Netu,odlican,nominiran je za hrpu Oscara,od glavnog glumca pa nadalje.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mislim daje originalni naslov Imitation game ili sli.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok, pogledat ću. Hvala na preporuci. 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ako vec ne koristiš,preporucujem Filmski kutak,uvijek imaju aktualne filmove,ne trebas se ni regati,HD rezolucija,dobra stranica,dosta dobri prijevodi...
|
|
|
|
|
|