Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa i nisu bas za mjesanja hahaha..vjeruj mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
vuja kojic je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Naravno,treba pogledati,po meni dva recentna filma,koji se bora za hrpu Oscara a to su"Američki varalice"i "Vuk s Wall Streeta",zaista preporučam,mislim da su po ukusu sireg gledateljstva! odličan je ovaj Vuk sa tog wall vol strita, ovaj nisam gledao Pogledaj Kojo,nominiran je za ,jamislim, devet Oscara,meni je bio jaaaaaako dobar!
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Mislim da ti nisi Vujketa razumio...on je Vuka gledao,ali nije taj drugi...
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Senka je napisao: Mislim da ti nisi Vujketa razumio...on je Vuka gledao,ali nije taj drugi... Jesam,jesam,ja mu taj drugi i preporucujem i kazem da je nominiran za devet "Oscara"!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
verovatno ste vec svi gledaliii Vuk sa Vol Strita
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nisam gledao tog prevaranta sa vol strita a svi ga hvale. odaje utisak da je dosadan a kada sam tako mislio uvek sam se prevario
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja nisam isto gledala vuka, ali planiram..svi ga hvale. Preporuka...odlican film. Bas sam nasla period zivota, i mjesto zivota gdje da ga pogledam. The ButlerCecil Gaines odrastao je 1920-ih kao poslužitelj bijele obitelji koja je slučajno uništila njegovu. Oslonivši se na svoje vlastite sposobnosti, počinje raditi kao batler takvom efikasno i kvalitetno da 1950-ih počinje raditi u samoj Bijeloj kući. Tamo će Cecil služiti brojne američke predsjednike te tako postati pasivan svjedok američke povijesti. Dok njegova vlastita obitelj prolazi kroz razne životne nedaće Cecil se pita može li i on bar djelomice mijenjati svjetsku povijest? Utemeljno na istinitoj priči, izvrsna naslovna uloga genijalnog oskarovca Foresta Whitakera! 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Colette (Koleta) 2013 malo evropskog filma... Kako TUZAAAAN FILM.....evo link za online....124 minuta traje....ali sve vreme drzi paznju,zanimljivo i opet tuzno,tuzno.... http://www.filmovix.com/videos/colette-koleta-2013/ Arnost Lustig je bio jedan od najuglednijih svetskih književnih autora današnjice. Naš film Colette temelji se na autorovom osobnom iskustvu u nacističkom koncentracijskom logoru i vlastitim sećanjima o nekoliko pokušaja bega iz pakla Auschwitza. Priča je o snazi ljubavi pod ekstremnim životnim okolnostima. To je priča o mladim ljubavnicima i njihova snažna odlučnost da pobegnu iz bezizlazne životne situacije i njihovoj hrabrosti kada se nađu lice u lice sa smrću.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|