Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jun 2025, 15:37

Autoru Poruka
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 12 Avg 2012, 16:13
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Pridružio se: 17 Jun 2012, 20:13

Leonardo di Kaprio: "Jezik za zube"!

Američki glumac Leonardi di Kaprio strogo zabranjuje svojim partnerkama da pričaju o njemu i njihovom privatnom životu, čak i rođacima i prijateljima.

Slika

"Leo je čovek koji hoće sve da da ima pod kontrolom. On neće da se sazna nešto o njegovom životu, o njegovim poslovnim projektima, o tome ko su mu prijatelji, šta jede", kazao je za magazin "Star" jedan izvor blizak glumcu.

Izgleda da je Leo našao savršenu partnerku u mladoj manekenki Erin Hiterton koja sa osmehom podnosi sve njegove kaprice, prenosi Tanjug.

"Erin je prva devojka kojoj ne smetaju njegove ekcentričnosti i kojoj ne smeta to ponašanje", navodi izvor.

Kako pišu strani mediji, popularni glumac je raskinuo sa bivšom devojkom Blejk Lajvli baš zbog toga što je previše pričala.

"Kada je upoznao njenu porodicu, bili su na večeri. Jedna od glumičinih sestara je znala da on ne voli kečap, pa se mnogo naljutio", kazao je anonimni izvor.

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 12 Avg 2012, 16:15
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Žan Klod Van Dam priznao aferu sa Kajli Minog

Glumac Žan Klod Van Dam priznao je da je imao aferu s pevačicom Kajli Minog, rekavši da bi bio nenormalan da je propustio tu priliku.

Slika

Zvezda akcionih filmova trenutno promoviše film ''Plaćenici 2'' (The Expendables 2) u kome igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom i Brusom Vilisom.

Pedesetjednogodišnji glumac rekao je za britanski ''Gardijan'' da su on i Minog imali aferu na Tajlandu 1994. godine tokom snimanja filma ''Street Fighter'' (Ulični borac).

- Da. Ok. Da, da, da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi - priznao je Van Dam nakon insistiranja novinara.

- Bio bih nenormalan da sam propustio tu priliku, ona je tako divna i bila je svaki dan ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna. Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama - rekao je glumac.

Van Dam je sa velikim entuzijazmom pričao o borbi sa Staloneom u ''Plaćenicima 2''.

- Fanovi žele da vide kako se Muhamed Ali bori sa Frejzerom prsa u prsa, tako da sam rekao Staloneu da smo mi dva gladijatora i mislim da će se gledaocima svideti.

''Plaćenici 2'' se očekuju na bioskopskim platnima od 16. avgusta.

Blic

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Avg 2012, 20:12
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Ben Aflek sa ćerkama u kupovini

Holivudski glumac Ben Aflek (40) rešio je da odmeni malo svoju suprugu, glumicu Dženifer Garner pa je otišao u kupovinu sa svojim ćerkama

Slika

Ben je delovao sasvim uobičajeno kada je otišao na pijacu sa svojim ćerkama. Po fotografijama bi se reklo da su uživali u izboru voća na pijaci.

Slika

Glumac, za kojim uzdišu mnoge žene širom sveta izgledao je odličnoj u ulozi oca koja ga je učinila još lepšim.

Press

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Avg 2012, 20:15
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Bredli Kuper traži dadilju za psa

Bredli Kuper obožava svoju kerušu Šarlot, ali zbog poslovnih obaveza mora da pronađe osobu koja će se o njoj brinuti kada je on na putovanjima.

Slika

"Bredliju je potreban neko ko će se brinuti o Šarlot kada on nije tu. On svog psa voli kao dete i vrlo je izbirljiv kada je u pitanju taj neko ko će se o psu starati. traži osobu koja će umeti da pruži šarlot prvu pomoć i da spava u istom krevetu sa njom, osim što će je šetati i hraniti", kazao je izvor blizak ovom glumcu.

Kuper nudi platu od 30 dolara na sat onome ko će njegovog psa paziti sa istom ljubavlju kao i on.

Blic

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Avg 2012, 20:16
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Dženifer Aniston: Uskoro svadba?

Nekadašnja zvezda serije ''Prijatelji'' Dženifer Aniston verila se za glumca i scenaristu Džastina Terua, prenosi magazin ''Pipl''.

Slika

''Džastin Teru je imao prelepu proslavu rođendana u petak, primivši savršen poklon kada je njegova devojka Dženifer Aniston pristala da se uda za njega'', rekao je predstavnik za medije Džastina Terua magazinu, a prenosi Rojters.

Publicista poppularne glumice je takođe potvrdio veridbu.

Aniston (43) i Teru (41) zabavljaju se više od godinu dana, a datum venčanja nije objavljen.

Njen prvi brak sa glumcem Bredom Pitom nakon pet godina završio se razvodom 2005. godine, kada se glumac zaljubio u koleginicu Anđelinu Džoli. Od tada je ljubavni život Dženifer Aniston u centru medijske pažnje.

Anistonova se zabavljala sa pevačem Džonom Mejerom i glumcem Vinsom Vonom (Vince Vaughn).

Njen bivši muž Bred Pit i glumica Andželina Džoli su se verili u aprilu.

B92

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Avg 2012, 20:17
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Hari Poter i nova brineta?

Glumac Danijel Redklif ima novu devoku, piše "Dejli mejl".

Slika

Redklif (23) uslikan je sa nepoznatom brinetom tokom izlaska u klub u Čelsiju, a ona ga je držala pod ruku. Oboje su bili nasmejani, ali ne baš presrećni što su ih paparaci "škljocnuli", piše list.

Filmski Hari Poter je od prošlog leta bio u vezi sa mladom asistentkinjom produkcije Rouzi Koker, ali veza je izgleda "pukla", i to baš zbog glumčevog "druženja" sa drugim devojkama.

"Rouzi nije više imala strpljenja za slike u tabloidima na kojima nepoznate devojke drže njenog dečka za ruku, i ostavila ga je", pisao je nedavno "Dejli star".

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 15 Avg 2012, 19:05
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Robert Patinson:Ne pitajte me ništa o Kristen

Fanovi su nestpljivo čekali glumčevo prvo javno pojavljivanje nakon što je "svet šokirala" vest da ga njegova draga varala, ali on o njoj nije želeo da kaže ni reč!

Slika

Glumac Robert Patinson je gostovao u emisiji Džona Stjuarta "The Daily Show", a kasnije se pojavio i na premijeri filma "Cosmopolis", ali o Kristen nije želeo da govori. Samo je na Džonovu "provokaciju" da "mladi kraj veze doživljavaju kao kraj sveta", potvrdno klimnuo glavom.

Tokom cele emisije je delovao nervozno, ali je bio veoma skoncentrisan na pitanja o poslu, a sve voditeljeve provokacije na temu veze sa Kristen vešto je izbegao.

Nedugo posle emisije glumac je na njujorškoj premijeri filma "Cosmopolis" bio opušteniji i fanovima delio autograme, fotografisao se sa njima i zahvalio za podršku... Na pominjanje Kristen se nije ni obazirao, samo je odgovarao na pitanja o filmu.

Još uvek je neizvesno pojavljivanje dvoje glumaca na premijeri poslednjeg nastavka "Sumrak sage". Američki mediji pišu da je moguće i da producenti Kristen zabrane dolazak...

(MONDO)

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 16 Avg 2012, 17:33
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Dženifer: Ben Aflek je hodajući testosteron

Holivudska glumica je gostovala u šou kod Dejvoda Letermana i tom prilikom mu otkrila koliko ima godina, da li je zadovoljna, ali je pohvalila i svog supruga

Slika

Holivudska glumica Dženifer Garner ima čima da se pohvali. Gostovala je u šou kod Dejvida Letermana pa mu je otkrila koliko ima godina pa se i dičila time da joj one ne predstavljaju problem i da idalje izgleda prelepo iako ima troje male dece. Ono što je Letermana šokiralo je to šta je Džen rekla za svog muža Bena Afleka.

Sve je počelo pitanjem koliko godina ima...

- Da Dejvide, to je pitanje koje priželjkuje svaka žena koja sedne u ovu stolicu. Zašto me ne pitaš imam li 45 godina - ironično mu je odgovorila Dženifer.

Leterman je pokušao da se izvuča pa joj je rekao da izgleda kao da ima 20 godina, a majka je troje dece.

- Volim 40-te godine. I moj suprug puni 40 godina,ali on nije toliko oduševljen njima koliko ja. Zaista ih volim i nemam nikakav problem s godinama. Na kraju krajeva, šta više mogu da poželim. Imam sve.

Ali, tu nije bio kraj...Letremana je zanimalo zbog čega se Ben toliko plaši godina i da nije u pitanju nedostatak testosterona, na šta ga je Dženifer dočekala na nož.

- Dejvide, da li si ti skoro video mog muža! Da li stvarno želiš da znaš za količinu testosterona Bena Afleka. Zaiste, Dejvide? Pa on ćete udariti! On je hodajući testosteron – rekla je Dženifer Garner u šou kod Dejvida Letermana.

Novosti

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 16 Avg 2012, 17:34
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Bred Pit zvao Anistonovu da čestita veridbu

Slika

LONDON - Malo ko je očekovao da će Bred Pit "okrenuti" telefon da bi čestitao Dženifer Aniston na nedavnoj veridbi sa Džastinom Teruom, ali to se, ipak, desilo.

Holivudski srcolomac je pozvao svoju bivšu suprugu i nekoliko minuta razgovarao sa njom, poželevši joj sve najbolje.

"Bred je nakratko pozvao Džen da bi joj rekao koliko mu je drago što čuje da će se udati. U šali je upitao da li treba da rezerviše neki poseban datum, na šta su se oboje nasmejali. Tada joj je ozbiljnim glasom rekao da je veoma srećan zbog nje i Džastina i poželeo joj svu sreću", kazao je jedan glumčev prijatelj londonskom Miroru, dodavši da Dženifer nije nimalo zbunio iznenadni poziv bivšeg supruga od kojeg se razvela 2005.

Taj izvor nije naveo da li se i Anđelina Džoli pridružila čestitkama.

Glas javnosti

Vrh
Estrella
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 17 Avg 2012, 18:21
Korisnikov avatar
Vitezova zvezda

Povređen "čelični" Robert Dauni

Snimanje trećeg dela filma "Iron Man" zaustavljeno je, nakon što je glavni glumac Robert Dauni Džunior povredio nogu.

Slika

Studio Marvel je saopštio danas da je Dauni povređen dok je izvodio kaskadersku tačku i da će snimanje biti odloženo na neko vreme dok se glumac ne oporavi.

Kako prenosi AP, 47-godišnji Dauni snima treći nastavak uspešne franšize o superherojima u Severnoj Karolini.

"Iron Man 3" bi u bioskope trebalo da stigne u leto 2013. Dauni igra plejboja milijardera Tonija Starka, a partneri u filmu su mu Gvinet Paltrou, Gaj Pirs i Ben Kingsli.

B92

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu