Srbija Forum
http://srbija-forum.com/

TV Serije
http://srbija-forum.com/viewtopic.php?f=125&t=6684
Stranica 1 od 1

Autoru:  WESTSIDER [ 12 Feb 2014, 15:27 ]
Tema posta:  TV Serije

Jedina serija koja sam je odgledao do kraja je Only Fools and Horses i mogu je ponovo gledat, najbolja serija ikada.[smehsmeh.gif]

Autoru:  Lila [ 19 Feb 2014, 16:35 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Ja gledam trenutno Silu na Pinku mene je bas onako odusevila i bolja mi je Cansu Dere u Sili nego u Ezelu a tek Mehmet Akif Alaturk, prelep.Autoru:  Sonatica72 [ 02 Jun 2014, 18:15 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Nadam se da ću uskoro ponovo gledati neku seriju na Fox Life kanalu. Dugo nisam gledala nijednu seriju.

Autoru:  Karudijan [ 30 Jan 2017, 16:50 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Не могу да верујем да су одмах након недеље дана почели репризирати серију "Убице мога оца" [images/smilies/eek1.gif]

На РТС ид Врућ Ветар. После типујем на Породично Благо или Стижу долари. Мада ни Бела Лађа није била скоро,а ни Срећни људи. [smusen.jpg]

Autoru:  WESTSIDER [ 01 Feb 2017, 03:06 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Kace opet kasandru i Esmeraldu da opet sedim ja ispred tv ekrana

Autoru:  lOOla [ 07 Maj 2017, 23:36 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Dugo nisam pisala post ove vrste, a kako sam se u međuvremenu vratila svojoj staroj ljubavi, tv serijama, odlučila sam da je vreme da napišem par preporuka.
HARLOTS
Ovu seriju sam sasvim slučajno otkrila, kada su već bile dostupne prve dve epizode. Intrigantan koncept i ime glumica, Samante Morton i Džesike Braun Findli ( Downton Abby, Winter`s Tale ) bili su dovoljni razlozi da seriji pružim šansu i nimalo se nisam razočarala. Mogu reći da je ovo verovatno jedina serija, čiju epizodu očekujem svake nedelje sa nestrpljenjem, a to mi se nije dugo desilo. Priča se odvija u Londonu, tokom 18. veka i govori o vlasnici javne kuće, Margaret Vels, koja pokušava da odgoji svoje dve kćerke u ovom, naizgled uštogljenom, a u stvari perverznom, društvu, tako što će im obezbediti zaštitu nekog bogatog patrona, kome će biti ekskluzivne ljubavnice. Istovremeno pratimo i njen sukob sa vlasnicom konkurentske javne kuće, te život ovih devojka, koje su istovremeno omražene, ali i nephodne pripadnice društva. Malo upozorenje, kao što možete pretpostaviti na osnovu samog naslova, ova serija nije za snebljivive, lično, ne mislim da je nešto posebno vulgarna, ali ima dosta scena seksualnog sadržaja ili implikacija, doduše, ne u rangu Game of Thrones. Trenutno je putem servisa Hulu dostupno nekoliko epizoda prve sezone, koja će ukupno imati osam epizoda.

phpBB [media]phpBB [media]

Autoru:  lOOla [ 09 Maj 2017, 22:30 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Sherlock (BBC) – sjajna tv serija o Šerlok HolmsuSherlock je zaista sjajna serija, drugačija od svega što je o ovom liku do sada rađeno! Scenaristi su veoma uspešno preneli lik Holmsa u moderno doba i ambijent, predstavili nam Holmsa kakav bi bio da zaista potiče iz naših dana. Šerlok je u svoje vreme koristio eksperimente, hemiju, načine dobijanja informacija koji su tada bili aktuelni, ovaj Šerlok čini to isto: on koristi mobilni, šalje SMS, laptop, internet, kao što si i sam rekao.

S druge strane, kasting serije je fantastičan, svaka uloga je iznesena na visokom nivou, Šerlok jeste Šerlok, egocentričan, prgav, mudar, hladan, svojeglav, arogantan… Votson nije tu samo da pokaže Šerlokovu superiornost svojom glupošću, on je ravnopravana takmac, dopuna, balans, potreba liku Holmsa. Morijarti, baš onakav kakav treba da bude!

ZAnimljivo je da se sve epizode oslanjaju na originalne Dojlove priče, da koriste pregršt originalnih motiva, ali na nov, svež način, da nisu prepričavanje poznatog, već nova interpretacija, počev od upoznavanja Šerloka i Votsona, od čuvene analize vojnika iz Avganistana (kako se zgodno poklopilo sa današnjim misijama u Avganistanu!), pa do Konačnog problema i para, ovoga puta ne sa Rajhenbah vodopada, već sa vrha zgrade!
Tu je i sjajna epizoda sa Ajrin, the one and only, onda Baskervilski pas itd.

Sada sledi The great hiatus, velika praznina, period kada su svi mislili da je Holms mrtav, zajedno sa Morijartijem, period kada se Dojl posvetio drugom pisaniju. Sa velikimnestrpljenjem očekujem njegov povratak!

Epizoda traje sat vremena, postoje 4 sezone a u svakoj 3 epizode ili filma, kako vam se više sviđa ali za ljubitelje

Šerloka OBAVEZNO štivo, kao i za ljubitelje dobre i kvalitetne serije!phpBB [media]

Autoru:  Вучица [ 22 Maj 2017, 23:25 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Vojnici


Ako je do sada niste gledali a možda ni čuli za istu, pod obavezno
odgledajte, blage veze s Vojnom akademijom nema
[dzokac.gif]
phpBB [media]

Autoru:  Lekstasijel [ 24 Jul 2019, 10:10 ]
Tema posta:  Re: TV Serije

Sto se tice TV Serija, jedino priznajem Game of Thrones. Procitao sam sve knjige, odgledao sve, kraj cu im oprostiti sto su malo otaljali, ali sta je tu je. Nema sta nisam istrazio i gledao oko game of thrones. Forumi, blogovi, igrice cak sam i slot igrice igre -. Ej, ljudi, igrao sam slot igru i tamo slao da menjaju neke gluposti sto su omasili :D
ALI KNJIGA POSLEdnja ce promeniti sve. Cekam to da naprave.

Stranica 1 od 1 Sva vremena su u UTC + 2 sata
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/