Autoru |
Poruka |
Lila
|
|

rang

Pridružio se: 11 Jun 2012, 19:19 Postovi: 3470
|
Meni je najgore to sto ja ne mogu totalno da se prepustim seriji i uvek vidim stvarni lik Sulejmana Velicanstvenog i pitam se kako li ce u seriji upakovati sva ta silna ubistva koja su tada bila pocinjena u njegovom stvarnom zivotu, pocev od ubistva Mustave, Ferhat pase, Ibrahim Pase, zatim sina Bajazita i njegoce cele porodice itd.itd. Serija je bas puno kostala i normalno da se uz dobru reklamu moraju nekako vratiti pare.Po ovome sto gledamo u seriji ispade Suljo mala maca. Da ne kvarim devojkama koje to gledaju i treba da gledaju i dozivljavaju kao seriju ali ja ne mogu pa to ti je.
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A ko je ona zenska, jbt ladno srpkinja , mislim peva na srpskom...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Truth and Pain
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49 Postovi: 946
|
Glumci priznali: Teško je snimati Sulejmana Nova sezona "Sulejmana Veličanstvenog" počinje večeras i sigurni smo da gledaoci jedva čekaju da vidi nove dogodovštine u dvoru.
Tim povodom glumci Halit Ergenč (Sulejman) i Burak Ozdživit (Bali-beg) otkrili su gledaocima Prve srpske televizije koliko je teško snimati ovu hit seriju.
"Paralelno se snima na nekoliko setova, jedino slobodno vreme koje imamo za porodicu je veče", rekao je Halit.
Burak je na to dodao: "Nisam očekivao da će mi brkovi dobro stajati i da će se ženama dopasti". Svet Plus
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Je li ko gledao Sulju sinoc , ja nisam pa ako jeste neka samo kratko kaze sta bi????
_________________ Nisu vazne godine u tvom zivotu, nego je vazan zivot u tvojim godinama Momo Kapor
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Uff ja sam vec i zaboravila sta je bilo, odavno sam gledala i zavrsila drugu sezonu koja sad pocinje. Lila pokusacu da nadjem tu epizodu pa cu vam postaviti ovde da pogledate, ako neuspem sa posla onda cu popodne od kuce.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Mislim da ce cela nedelja biti podsetnik sta smo gledali u predhodnoj sezoni..tako da nista niste propustili vec se zavalite i uzivajte uz mali podsednik.
|
|
|
|
|
Lila
|
|

rang

|
Hvala ti Mambice Ovo gore ne mogu da gledam kaze da mi je file invalid ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a invalid sam ja koja ne znam da to otklonim. I moja kcerka je to sve odgledala ( kaze mi mama smaras ) ja bas nisam pomno pratila samo znam da u zadnjoj sto sam gledala Hurem napadaju u onoj sumi valjda naredila Mahridervan i odlazi Bali Beg da je spasi. Kada sam prosle nedelje bila u Sarajevu oni na OBN televiziju tek gledaju ono kada Sulju portretira onaj Leo. Vala nema se sta na tv ni pogledati ali jos malo pa odoh preko bare pa cu tamo imati drugih obaveza mada cu svracati na Forum.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Koliko se ja secam da je majka Sultanija naredila to ubistvo a ona ....ufff kako se? sto sluzi majku Sultaniju... da, Daje sad se setih... ona je nesto posumnjala i poslala je Bali Bega kao da je majka Sultanija to naredila. Jos jedan neuspeli pokusaj da se rese Hurem! ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Aman zene moje, nije valjda da je Sulejman zavladao vasim dnevnim boravkom.....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|