Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
sreća Jesam, film je odličan. Odavno nisam gledao bolji. Sada se snimaju dva nastavka koji će biti emitovani u 2014-oj. Jedva čekam 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
rođendan Ako je vjerovati imdb-u...jedan će nastavak biti za 2014., a jedan za 2015. godinu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma 'oću oba u ovoj inače ću da se samospalim u sred Holivuda... heh Eto ti ideja za novi avatar... Jennifer Lawrence Sva je slatka 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Možda i razmislim o Jennifer...ali sad najprije imam u planu neki božićni...  Nisi asocijaciju napisao... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ja se totalno zbunio... Čim pomislim na Jennifer, ja ne znam ko sam i gde sam  pamćenje
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
učenje Jel mi taj predlažeš?  Meni se ova njena slika sviđa:
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
knjiga Pa taj sam hteo da ti predložim... Nekako mi ''liči'' na tebe 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
putovanje u svijet mašte Razmislit ću o tvom prijedlogu 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
bajka Razmisli  Ova slika je rađena u retro fazonu, a Jennifer je kao po običaju slatka...  Oduševila me ulogom u ''Silver Linings Playbook''. Mlada glumica, a glumi kao da je završila 5 akademija
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
braća Grimm E gledala sam i taj film...odlična je tamo...zasluženi Oscar... 
|
|
|
|
|
|