Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Megi jel mi vjerujes da sam sinoc prvi put pogledala taj spot i plakala od smijeha ....Msm pjesma je katastrofa, ali je spot za upisat se do smijeha hahahah. Megi...koreografija dolazi u obzir samo s tobom, al' nek' bude neka druga muzika molim te..uz ovo se necu moci uozbiljiti
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Kako bre juce prvi put da cujes to ti je svetski hit i svi se trkaju ko ce bolje obraditi, ljudi po drugim drzavama izlaze na ulice snimaju , organizuju ucenje koreografije...i kod nas u bg-u da vidis kako starci plesu uz Gangnam Style E pa moramo uz ovaj ritam, al ne znam plesati al mogu skakati Cak je jedan par na vencanju odigrao Gangnam Style ahahaha
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Prvi put...eto tek juce, vjerovala ili ne. Pjesmu sam cula...ali nisam je dozivljavala nikako. Ali cujem u zadnjih par dana stalno se na lokalnom radiu vrti, reko haj da pogledam spot...i oplakala sam od smijeha hahah
A tebi ne vjerujem da ne znas da pleses....kad ti podjes bokovima da uvijas, aaaaaaaa.... ne stajes sigurna sam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Savetujem Moleni...da odmori malo..dosta je radila
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
[zenskismeh.gif] Kako bre juce prvi put da cujes to ti je svetski hit i svi se trkaju ko ce bolje obraditi, ljudi po drugim drzavama izlaze na ulice snimaju , organizuju ucenje koreografije...i kod nas u bg-u da vidis kako starci plesu uz Gangnam Style E pa moramo uz ovaj ritam, al ne znam plesati al mogu skakati Cak je jedan par na vencanju odigrao Gangnam Style ahahaha
Eee gledala sam na TV-u kad je bilo u BG ovo Gangam style...neki baba i deda plešu, ja sam umirala od smijeha..baka i deka su kraljevi Savjetujem Moleni da nađe taj snimak na youtubu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu