Наш пријатељ Утер је, обраћајући се неким својим симпатијама са форума, покренуо тему M.I.L.F.
Дао је и дефиницију са Википедије: "Mother/Mom I'd Like to Fuck", илити „Жена у најбољим годинама која ми се допада“.
Седосмо нас неколико форумаша јуче у Кнезу. Мало цирнули пиво и разматрали теме са форума. Утер, очигледно загрејан за своју тему, предложи да нешто порадимо око пропаганде милфа. Договорили смо се да сваки од нас направи по неколико слика на којима би представио неке од учесница форума, представивши их као милф. За оне које су сувише младе, требало је предвидети како ће изгледати у најбољим годинама. Онда би те слике размењивали по принципу „тапкања“ – ко окрене форумашицу
![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
(односно њену сличицу) узима слику.
На крају сам зарадио само четири сличице, које овде представљам. Испод слике су имена форумаша, аутора сличица. Наравно, моје слике су зарадили други... Ако су вољни, нека покажу оно што су зарадили, или оне слике које им други нису освојили.
На Нету сам нашао и друге дефиниције M.I.L.F.а:
„Monster I'd Like To Forget!“
„Moron I'd Like To Forget!“
ПС:
Људи, ово је само моја комендија.
Надам се да се даме неће осећати непријатно. Унапред се извињавам ако то буде случај...
Што не спречава друге учеснике-це, да направе сличан избор сличица!
![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)