Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
u Africi kod Molene
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ps..da se razumemo..ja sve sto kazem to ne kazem tek onako.. el sam rekla da cu muvam zene? jos sam molila da mi salju pp..al nece ni jedna...I onda lepo..prvo sam sinoc zakazala sudar sa TW..sad bi malo do Molene..i tako..dok ih sve ne osacujem..pa da izaberem najbolju..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a ja ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
tamo di sam upravo krenula ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: a ja ? ma ..izgubila sam zelju za muskima.. tako da..nista ti..kad nisi do sad...jbg ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
i to sto kazes, cek' samo da te precrtam,.. taaako, ok
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jel ostala ijedna kako ih krizas
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
slabo bogami, moracu na neko novo mesto, gde me ne znaju
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahah a ovdje te kao znaju
nego mozes kao i Julia..predji na suprotni spol
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ih, pa tako sam poceo,, onomad necu da se vracam na staro