|
Autoru |
Poruka |
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
Ja nisam ja. Ja sam taj sto hoda pored mene, a ne vidim ga; kojega, katkada vidim, i kojega, katkada zaboravim. Taj sto suti spokojan, kad govorim, taj sto oprasta, blag, kada mrzim, taj sto sece tamo gdje mene nema, taj sto ce ostati uspravan kad ja umrem.
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kad znam da je ljubav zemlja cudna, zemlja lazljiva ponekad vlada tuga ponekad pojavi se kao duga
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ali kad bi se moglo otići zauvijek, i zaista otići s pjesmom mislim da bih se rastajala dugo od mjesta na kojima sam plakala. I nikad ne bih zaboravila one koji su zbog mene, bar jednom bili malo radosni i praštali mi nasmiješeni.
|
|
|
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Zažmuri. Izvan tebe nema ničeg tako lepog, kao u tebi. Samo zažmuri i želi... sve ostalo je moja želja da ti ispunim želju... Nauči da želiš tako da ti se čini da neću umeti da je ispunim, pa da se iznenadiš kad shvatiš da moraš želeti više da bi me sustigla... Ponekad proviri, da proveriš jesam li stvaran, nasmeši se, što si šašava, pa si posumnjala. Zažmuri. Nije mi mesto pod tvojim kapcima, već na tvojoj koži, jer pod njom je postalo tesno. Zažmuri. Ja sam tu da osetim šta vidiš dok žmuriš, da prepišem iz tebe i zapišem po tebi stihove iz sebe, inspirisane mojom željom da ti želju ispunim. Lepa si, ali lepša si kada želiš da budemo lepi, pa se pore otvore, da kroz moje iz tvojih, u tvoje kroz moje prođe ovaj trenutak večnosti, podešen da kasni jedan svetlosni bljesak, taman toliko, koliko je potrebno da progledaš dok žmuriš...
|
|
Sibila
|
|

Pridružio se: 29 Sep 2012, 13:54 Postovi: 226
|
Gde si da si, neka si meni iz daleka si uvek bio najbolji! 
_________________ Reči su ogledalo duše
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
...Dušu, dušu uzmi mi! Nek' u vatri sva izgorim, sve dok oči ne zatvorim pesme pevaj mi!
Zlatne kočije noć će dovesti, sa usana tvojih ja ću otrov popiti!...
-Drumovi-
|
|
Ameno
|
|

rang

Pridružio se: 04 Jun 2012, 23:55 Postovi: 4606
|
Lako je tebi da mirno spavaš kad ima ko da nemiran bude čitave noći i da se pita hoćeš li umeti da poslušaš zvezde kada pred zoru šapnu šta treba da sanjaš, pa ostaneš bez daha, ovako kao ja...
G.T.
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Neki se snovi ostvare a neki, samo, ostare
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Зауставите јануар да непорђе ни децембар и нову годину нема шта да тражи ту док је стара још на мом рамену....
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|