Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Moli...nije vazno STA kaze, vec KO kaze.. A iskreno receno, ja sam na pocetku mislila da je SHE neko ko nema vise od 15-16 godina..Neko neizivljeno dete koje je doslo da podjebava sve na forumu.. Jer, odrasla osoba, zrela, stabilna..koliko god ovo bio "Samo Forum" i koliko god mi ovde bili opusteni ono zezanje sala, nekad i podjebavanje..ponasanje koje je suprotno reali..ipak smi mi svi ovde MI..uvek i svuda isti..nijanse su u pitanju..A odrasla osoba , koja ima godine koje vec ukazuju na neku zrelost..a takvi ispadi..promene u ponasanju..pa makar to sve bila i sala..meni je to neshvatljivo... Ja sam se trudila da razumem..al se vise ne trudim..ne mogu da odbijem na salu..jer izmedju sale i konstantnog prenemaganja koje predje granice pristojnog je razlika..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
Poslednji put menjao Julia dana 06 Jul 2013, 22:15, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: She..sto vrijedjas sve okolo?, sta ti je..sta su ti svi krivi net kriza je drma ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Tw i njen bajs,,hhahahahaha
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahahaha...a sad sam tek provalila sto SHE danas ovako divlja , a pogotovo se usredsredila na TW... pa to je zato sto je njen miljenik PITT ''pao'' na TW i njenu sliku..i bajs...ahahahhahahahahahahhahahaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne ferma je vise time je i Pitt pokazao kakav je dok ga nije niko fermao i dok ej bio u svadji sa Tw valjala mu je i She sad je i nju odebao
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Molena je napisao: Ove tripovane 'djevojcice'...one mi bas nedostaju he he. Ono ..svijet se vrti oko njih..sjecate se, pa cak i na drugim forumima kopiraju cijeli njen lik i djelo hahaha, zamislite kolika frka ...daj razguli i odrasti. Znas kako si me uvrijedila ASG hahahaha... Dao Bog da ti budes ovako dobra baba kao ja..cak ne moras biti ni djevojka...  Meni je bila dovoljna recenica tvog 'prijatelja' koji ti je napisao da ti je odmor prijeko potreban i da imas problem kao na nekom starom forumu, da isto tripujes...sve se poklopilo sa mojim misljenjem. Nisi znala prihvatiti kritiku/salu na svoj racun i ne znas ni dan danas.... Voala et au revoir!! Kog prijatelja?Napisi ime...Nemas pojima o cemu se radi,zato ne mesaj babe i zabe....samo da bi nesto rekla
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
*Twilight* je napisao: ASG ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zdrav humor
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
mačak ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Iskra je napisao: mačak ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif) jojjjj lazljivice jedna ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
pa ti si tu.. nisam te vidO ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|