Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: *Twilight* je napisao: Molena, Julia i Lazo zasto stalno dirate to dete ASG? Sto vam ona smeta? Jbt rasterale ceo forum, nigde nikoga, sad kad nema koga da cackate ufatile se za nju! Kako ni jedna od vas ne zna da pise lepo nego se samo uFatite za neciji post i drkate ga?! Nije lepo.... zbog vas ni ja ne dolazim na forum jer ste stvarno drske i brezobrazne! Jedina medju vama dobra je Iskra... ona nacepi samo onog Vuju i to je njoj dosta a vi kad uzjasete ni jedna ne zna da stane! e sad se fura na nas i pise cak i duge postove hahahah da jbt..vid ' koliki post ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jaojjj neko normalan 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
SHE je napisao: jaojjj neko normalan  sad kad si se izlogovala možda neko i navrne @ da se megi nije udala, nedobog, samo to ne ![[nesvest.gif] [nesvest.gif]](./images/smilies/nesvest.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
nije, aj ne kmezi ..doci ce..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: kmeeeek srce malo teta Julijino..nemoj paces..dodji..zagrli teta Julia, bice ti lakse..isplaci se..
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
nećeš me valjda iskoristiti
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: nećeš me valjda iskoristiti ne bih ja to tako nazvala...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
jer, mene je lako iskoristiti, znaš
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
pa kako god..samo..ne bi se ti osecao iskorisceno nego zadovoljno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|