Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Avg 2025, 01:22

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 08:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

nisu meni ne fale papkari
:D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 09:57
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Ove tripovane 'djevojcice'...one mi bas nedostaju he he.
Ono ..svijet se vrti oko njih..sjecate se, pa cak i na drugim forumima kopiraju cijeli njen lik i djelo hahaha, zamislite kolika frka ...daj razguli i odrasti.
Znas kako si me uvrijedila ASG hahahaha... Dao Bog da ti budes ovako dobra baba kao ja..cak ne moras biti ni djevojka... :D
Meni je bila dovoljna recenica tvog 'prijatelja' koji ti je napisao da ti je odmor prijeko potreban i da imas problem kao na nekom starom forumu, da isto tripujes...sve se poklopilo sa mojim misljenjem. Nisi znala prihvatiti kritiku/salu na svoj racun i ne znas ni dan danas....
Voala et au revoir!!

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:32
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

cek...cek....a gde pise to BABA....:D
aj reci..da citam malo i da uzivam u dubokoumnim postovima

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:38
Korisnikov avatar
*VIP*

he he
vrati se jednu stranu nazad
nemoj reagirati inace si i i ti doticna i pronasla si se :D
pusti djecu nek se igraju nek se igraju nek se igraju

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:40
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

opet neko proziva?
sreca pa ja ne vidim doticne likove

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:43
Korisnikov avatar
*VIP*

ne vidis mene :(
ja sam doticna...kako to nisi znala
i radi mene su mnogi otisli s foruma...kakav utjecaj imam na djecu
morat cu sebi roditi jedno pod hitno!!
:D

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:44
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

citaj opet...neko proziva, ja ne vidim te doticne ( sto prozivaju)
gotova si babo jedna, nis ne kontas

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:45
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Andjeo sa greskom je napisao:
Molena je napisao:
Andjeo sa greskom je napisao:
Iskra je napisao:
Mo..
svi zanju ko je gde i i imaju link
prema tome ide se tamo gde kome odgovara
a ne ovde doći i podje *bavati.. to je ruzno po meni
kratko i jasno
( al sam se raspisala danas)

Iskra mila tuzno je to sto si u mojim recima videla pod**bavanje a ne suštinu.

ti uvijek i pod**bavas, nema kod tebe sustine
sujeta je zaebana...a tebi bas neda mira
..msm kako treba da se protumaci recenica u kojem si navela imena forumasa koji ti nedostaju a koji su otisli radi onih cija imena nisi navela nego si napisala 'doticni' ..to je provokacija.
Ako vec imas inf da je neko radi nekoga otisao, ili je iznesi sa argumentima ( iako je moje misljenje da se to tebe ne tice jer nema veze s tobom), ili nemoj da pricas. A kako si rekla da si otvorena i da uvijek otvoreno pises, onda napisi i ko su doticni..jer tako provociras, ako nisi znala..pa reko da ti objasnim.
a bas nisam imala lose misljenje o tebi majke mi

Nema potrebe da navodim-odmah dotrce doticni ;).
To mozete da mazete nove i neupucene forumase da ljudi odlaze jer im je dosadno.Forum ima previse zanimljivih tema da bi nekom bio dosadan.Odlaze zbog takvih kao ti,sto svuda guraju svoj nos,sto su arogantni i nosem paraju oblake.Sujetna na koga?Na tebe? Hahaha jos nisam tako nisko pala da budem sujetna na baba-devojke. Naravno da me se tice odlazak meni dragih ljudi.Ne zanima me tvoje misljenje o meni. [pozz.gif]

hahahahahhahahahha...daj ASG..hahhaha
cuj nove i neupucene forumase..a ti si stara i u sve upucena..
Ti koji zbog nekoga odu, ocigledno nisu jos dorasli virtuelnom zivljenju.
I u stvarnom zivotu, tj reali..uvek ce se naci oni koji nam se dopadaju i koji nam ne ''leze''
To je kao da upises fakultet, pa ga u drugoj godini napustis zato sto ti se ne dopadaju kolege u grupi..
Ili zaposlis se, super posao sve sjajno ali te tamo neke kolege nerviraju..i napustis posao,,..
Tako i na forumu..divan forum sve sjajno, uklapas se odlicno..ali ima neko ko ti smeta i ti odlazis sa tog divnog mesta, sbog tamo nekih pojedinaca..
smesno i nezrelo
Ja mislim da je nesto drugo u pitanju..To je onaj tip ljudi, koji su super sjajni i bajni sve dok ih svi ''tapsu po ramenu'' i obracaju im se u superlativu
Onog momenta kada im neko face to face kaze tj napise ono sto misli...oni se naljute i odu..

a uvreda u pokusaju tipa baba-devojka i sl..za to bas nemam komentar..
upravo si ovakvim izjavama mnogo nisko pala..videla ti to ili ne..a naravno da niko normalan i siguran u sebe ne moze da se uvredi na tako nesto..msm..mogu oni koji su vec otisli i ybog mnogo manjih ''uvreda''..
Medjutim..ljudi valjda polaze od sebe..misleci da ono sto bi njih uvredilo, vredja i druge :D :D :D

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 10:48
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena ti bi sada trebalo da sva uvredjena i povredjena napustis ovaj Forum..jer te avaj, jedno ''detence'' nazvalo baba-devojkom
Aj ti idi..a mi cemo posle da zalimo za tobom..
i da spominjemo neke koji su to oterali

aj zivoteeeeeeeeeee..hahhahahahhahahahahhaha

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Ko vam trenutno nedostaje na forumu?  |  Poslato: 05 Jul 2013, 11:59
Korisnikov avatar
*VIP*

hej Julia..nemoj mi dva puta reci da odem..inace cu stvarno otici
predlazem pokretanje peticije ili glasanje da li da molena ode..ako je to volja vecine..ima da se povucem dostojanstveno ;)

inace..nedostaje mi Megi jako na forumu

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu