Autoru |
Poruka |
Astra
|
|

Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58 Postovi: 10711
|
Molim vas da ne koristite privatne fotografije forumaša za ovu temu,a i bilo koju drugu. Forum sa privatnim fotografijama je zatvoren za goste upravo radi toga da bi te fotografije bile vidljive samo članovima. Neka tako i ostane. Hvala!
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
Nikita je napisao: Minnie je napisao: .. vujić koja bari Nikitu i Vučicu...  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aaa dobre smo , malo ljute papricice i belog luka .... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ima da od starih koka bude najbolja juha ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Astra je napisao: Molim vas da ne koristite privatne fotografije forumaša za ovu temu,a i bilo koju drugu. Forum sa privatnim fotografijama je zatvoren za goste upravo radi toga da bi te fotografije bile vidljive samo članovima. Neka tako i ostane. Hvala! ..tekst ti počinje sa molim vas i u skladu da tim ne htedoh reagovati zbog brisanja necije ruke koju je neko treci okacio...al' moram da kažem sledeće.. ...onoga trena kada bilo ko okaci privatnu sliku, ona postaje javna..dal' pod ključem il' katancem dostupna je i ne podleže privatnosti..al' bez obzira, neću više... ..vlasniče ruke, ko god da si...izvini što se pozna... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..tražio Pic da Megi slika pluća.. 
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
*Twilight* je napisao: palim na guranje....sta cu kad sam promasila i zivot i sve a ostade sarmaaaa..neOprobana  propustila sam ovo... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
*Twilight* je napisao: hahhahahahhahahahhhahahahahahah
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..dok je tesna saveta dominirala  ..forum je na nesto i ličio.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
za najbolju gossip girl ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|