Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
UtherPendragon je napisao: ma ja sam znao da si ti dama..doduse sisata..ali dama..i da neces dozvoliti da ja ista odresim osim uckura ha ha ha love you budalo jedna
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
aj no .. bikoz aj lav ju tu.. end dis filng is on d ear
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
filng is on d ear, a mirisi on d bed aj nou
nedostaje mi Bubi...ona kako pise one clanke a Uther ih komentira
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
jao i meni nedostaje bubi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dobro ti al' zamisli da i meni nedostaje 
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ma ne mogu nista da zamislim odma mi se pojavis ti u kostimu crvenkapice..mozda mi ti nedostajes ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to si mi i sinoc rekao...i ja sam tebi da i ti meni a rekli smo da cu ja opet obci kostim crvenkapice kad ti obuces kostim supermena...pa cu ja da te pitam zasto ti je sve veliko i to...kao u prici
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ne volim taj kostim jer moram obuci gace preko helanki ..posle to kad skidam u zaru borbe sav se izlomim
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
niko
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nekoliko njih koji su bili stalni a sada ih nema...kao na primer Vucica, Ema,(Molena bi bila na ovoj listi ali se vratila),Zex bro ga nesto nema, Twili, Najgora...ima sigurno jos neko koga sam izostavio, nek' mi ne zameri
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|