Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Nista...sve zna, bas k'o velika 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kako savetovati nekoga ko bolje vidi nego ja ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
sve isto sto sam napisao danas hehehe
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da uradi upgrade grafičke kartice jer stiže GTA V najbolja igrica ocenjena kod IGN-a.... 10/10
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Žex je napisao: Da uradi upgrade grafičke kartice jer stiže GTA V najbolja igrica ocenjena kod IGN-a.... 10/10 hehehehe bro moj...ne radim ja upgarde nikada il kupim novo il nista...u svakom sluucaju mislim da ce moja kartica da tera to ladno. Za sada je ne menjam ali u planu je uskoro nesto novo.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ma šalim se ja... Ko još radi upgrade... Video sam da je GTA V jedina dobila maksimalnu ocenu 100 Za Naopakog jedan savet.... Kada igra fudbal neka lobuje golmana, a kada je sa curama neka uleti klizeći... heh 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Žex je napisao: Ma šalim se ja... Ko još radi upgrade... Video sam da je GTA V jedina dobila maksimalnu ocenu 100 Za Naopakog jedan savet.... Kada igra fudbal neka lobuje golmana, a kada je sa curama neka uleti klizeći... heh  hahahahaha klizeci al naopaki klizeci..eto i za mog brata savet 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
To još nisam prob'o... Savetovao bih ga da me nekad posavetuje... Od pravih ljudi uvek uzimam savete...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
malo da skrati kosu.. šta če mu tolika kosa ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
da se ne menja, nikad
|
|
|
|
|
|