Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jesam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: jesam Svaka cast onda,ispricavam se,a nisi mi rekla to,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
picard mi zabranio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: picard mi zabranio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hhahahha,neces ti dugo imati tog decka,tako je i Gigi imala na Pagu pa je bilo ciao đaci,,hahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma znam brzo mi svi daju crveni karton ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ma znam brzo mi svi daju crveni karton ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma dobro uzivaj dok si s njim,poslije idemo dalje,nikad nemoj zaliti ni za jednim,jer zivot je prekratak da nekoga zalis,dan dva,i idemo dalje,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hvala pitt al ja zalim za jednom simpatijom a zamisli kako tek za momkom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: hvala pitt al ja zalim za jednom simpatijom a zamisli kako tek za momkom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma to su pocetnicke pogreske,e pazi sad da ti zalis naprimjer za nekim a on otisao s drugom i uziva i sl,a ti se ubi plakajuci,ma daj to odmah pedaliraj i nadi onog tko ce za tobom plakati,,,hahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma ja mislim da se niko nikad nije zaljubio u mene a jos manje i plakao ja ne placem nikada, samo s ezlajubim u pogresne osobe:) stena sam, tesko suzu pustam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|