|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
OOO Diplomata bio diplomata ostao Ja cu te cackam al" samo sa psovkama al to ne mogu sad samo kad mi nadodje ti si na to navikao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) el moze?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma moze sve,ako nemas nista reci pametno onda psuj,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e to je pravi net frend kad pristane biti virtuelna boks vreca I psovke su pametne , daju jacinu
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sovke su znak nemoci,jadnosti,,zasto bi netko psovao ako ima sta lijepo,pametno,a da ne kazem,duhovito reci,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
To je tvoje misljenje a ne i moje a moje je.... psovke pomazu da istreses sve u sebi sto se skuplja i skuplja i onda odjednom iz rukava istreses najjace psovke uh kakvo olaksanje bude , pogotovo na netu al zavisi koje psovke, npr jadne suone tipa kad nekom psujes mamu ili nekog iz familije
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: To je tvoje misljenje a ne i moje a moje je.... psovke pomazu da istreses sve u sebi sto se skuplja i skuplja i onda odjednom iz rukava istreses najjace psovke uh kakvo olaksanje bude , pogotovo na netu al zavisi koje psovke, npr jadne suone tipa kad nekom psujes mamu ili nekog iz familije Hahaha,samo cu reci,svaka budaletina moze psovati,a reci nesto pametno,smisleno,e to je malko teze,pametnom dosta!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Neee Svako moze biti fin, samo kad zeli to je danas najlakse glumiti glumu budi ti faca pa psuj nekog u facu naravno ako zasluzuje  ma ja sam uvek upravu sta drugo reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Neee Svako moze biti fin, samo kad zeli to je danas najlakse glumiti glumu budi ti faca pa psuj nekog u facu naravno ako zasluzuje  ma ja sam uvek upravu sta drugo reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tebi,draga moja,nedostaje muskarac,to se vidi s Mjeseca,frustrirana si jako,a ti umjesto da ih privlacis,ti ih rastjeravas ,ako sto si i Picarda,pa ti je onda kriv netko drugi,,,strasno,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A tebi nedostaje smajl faca da ne budes mrgud vec da se salis Evo ja npr sad sa tobom bas fino pisem, a tebi opet nije po volji Ne znam definiciju Frustracije a da znam ,rekla bih ti jesam li ili nisam cek izguglam ....
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 37 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|