|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma da kud ja i krecem nesto suprotno pisat od tvoga kad znam da si ti uvek upravu "el tako bolan
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Samo,ne razumijem kad se netko nekome sviđa,i onda valjda ne moze izdrzati taj pritisak,i onda izbjegava dolaziti tu,takvih slucajeva ima ovdje ohhoooo,to je neka vrsta protesta,ljutnje,,,štali već,,,a ti da nisi rekla Picu ono,on nikad nebi otidao odavde,,uči mala,uči,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vidis, vidis tacno sad shvatam da si ti upravu Hvala sto mi otvori oci sad cu da mu posaljem pp sta ima Pitt sav si nesto objesen zbog koje tit o zenske dolazis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Mozes mozes sad slati sta hoces,kad nisi na vrijeme,drugi puta ces pametnije,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aa jbt ja pokusavam promjenit temu a ti covjece ne odustajes tacno si ko pokvarena ploca pitam te ljubazno sta ima kako zdravlje ovo ono ima li zenski nikako da stigne proljece pa malo setat gradom, zenske minici ovo ono parit oci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Skreces s teme kad vidis da sam u pravu,ma nema jos proljeca,a oci nikad ne parim,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ti si uvjek u pravu nemoj me terat da pisem recenicu koju najvise mrzim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja u pravu,nego cinjenice koje sam dao,nema to veze samnom,nego s istinom,,,ja sam samo vagabundo,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
AAAAAAAAAAAAAAAAA tacno ti treba flaster stavit na usta Cinjenica je da ti volis da cackas druge , spajas ovo ono a kad tebe neko onda se elegantno izvuces sa recenicom "sve forumasice mene vole a i ja njih" ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E SAD SAM JA UPRAVU YES YES YEEEEEEEES
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa to je tocno da me sve vole,samo neke ne priznaju,ti naprimjer,pa tko vama smeta da cackate mene,samo bez prostota psovki i toga,a inace stojim na raspolaganju,,,neka bude duhovito,onda udrite do kosti,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 35 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|