Autoru |
Poruka |
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
kolega s posla ...bas je gluvo kad njega nema ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pazi da vas ne u'vate.. kad se vrati
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
miško ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nedostaju mi svi ali nedostajem i sama sebi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard Picard
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Vi ste ga otjerale,jer ste mu govorile "da nije vas tip",e sad ispastajte,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
smrc smrc mislimd a je otisao jer smo mu na pp rekle da jeste nas tip sve zene navalile na njega jadan ne moze da se brani eto zato razmisli malo Pitt od zena nekad zna i glava da boli ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma da,strasno su navalile na njega pa je otisao,pa tko ide ako je pozeljan,nitko,nego suprotno,,,
|
|
|
|
|
|