|
Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mislis onaj francuski sir,kruh i vino?
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
ма да, и ... упс добро јутро сестро, јел то визита ускоро
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
trojka ja sam guzva nastavite vas dvoje
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
ћао, лепото, видимо се неки дан на капућину, ако не буде баш бриеа
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Ovo je neka greska,mozda. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Грешка, хмм... Грешке су нам уписане у генима и у линијама на длановима... Већином смо грешком и рођени. Тешко да су неког баш правили с намером, осим оног из епрувете. Какав би нам живот био да негде нисмо погрешили, да нам је пут само прав, као кроз Аризону, Сибир или Сахару... Сретнеш неког некад, кога никад не би срео да ниси погрешио пут, и он ти промени живот. Набоље или нагоре. Ко може да се закуне да је нешто боље или горе? Ко не греши није човек... А коме је дато да зна да ли је Бог непогрешив? Грешка је нешто што ти стоји свакако. Срећом, понекад погрешиш па не погрешиш. Јебига...
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
MAD BOOKSELLER je napisao: Грешка, хмм... Грешке су нам уписане у генима и у линијама на длановима... Већином смо грешком и рођени. Тешко да су неког баш правили с намером, осим оног из епрувете. Какав би нам живот био да негде нисмо погрешили, да нам је пут само прав, као кроз Аризону, Сибир или Сахару... Сретнеш неког некад, кога никад не би срео да ниси погрешио пут, и он ти промени живот. Набоље или нагоре. Ко може да се закуне да је нешто боље или горе? Ко не греши није човек... А коме је дато да зна да ли је Бог непогрешив? Грешка је нешто што ти стоји свакако. Срећом, понекад погрешиш па не погрешиш. Јебига...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
pusti te fore, penji se gore 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
dado ti li si to ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vid monty mi ulete u post ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|