Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia ja to nisam procitala, ne verujem da je iko brisao
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Julia ja to nisam procitala, ne verujem da je iko brisao aaa..pa kako bre nisi.... na ovo mislim.... Molena je napisao: Molena je napisao: Julia je napisao: evo moli samo za tebe..i za dans dosta..  Cudan san sam usnila, onomad neko vece jos mi voda na usta kad pomislim tece... Sanjala sam forumase Picarda, Molenu, u nekome klubu tako san mi krenu Al tu nista jos nije cudno , neobicno dok se u snu s Picardom ne upoznah licno.. E pa tada prica, posta cudna stvarno a ja poceh da se ponasam nenormalno Kosuljicu boje lila Picard je obuko a rukave onako do pola zasuk*o Pod kosuljom tankom misiic sevnuse a meni se usta pocela da suse Oblizujem usne, zenice se sire, a ruke mi drhte nece da se smire Molena me gleda, nasla se u cudu sigurno sad misli vidi ovu ludu.. Koga gledas, kaze, gde ti pogled luta, jel po onom dasi sto je preko puta Jeste Moli,sestro i nije mi lako, vidi kako izgleda, zlo i naopako.. A Moli se smeska, kaze Rakel draga, cini mi se volis ti da trazis vraga primila bi ga ti sve sa lila kosuljicom hahahah evo ti ga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Prvi put citam ovo super je sto si mi dala da procitam zbog boje kosulje cu vise da zezam Picarda da je gej:) salim se
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Prvi put citam ovo super je sto si mi dala da procitam zbog boje kosulje cu vise da zezam Picarda da je gej:) salim se ma nije to ona gey boja breeeeee... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nadji boju na google, pa mi kopiraj Ja sam sanjala jednom picarda,ali nismo se upoznali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Nadji boju na google, pa mi kopiraj Ja sam sanjala jednom picarda,ali nismo se upoznali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) jbg Megi..kad se femkas... cek sacu ti nadjem...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
 ova boja megi..samo bez prugica...nije bre gay ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Da ugradi silikone ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da ne gleda previse u Rakel ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Knjigu u ruke! ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
|
|
|
|
|
|